seo-assets

Skisæt til hele familien

Skal familien på skiferie, men mangler i det rette skitøj? Det giver rigtig god mening at købe et skisæt bestående af skijakke og skibukser. Mange gange er der penge at spare og overdel og underdel matcher. Har man forelsket sig i en skijakke, kan man kigge efter skibukserne til sættet. Det vigtigste når man kigger efter skitøj er at tøjet er vind og vandtæt. Dertil skal tøjet i et funktionelt materiale som gør tøjet, arbejder med kroppen. Når man står på ski, arbejder kroppen på mange leder og former. Det betyder skitøjet ikke må begrænse ens bevægelighed. Hos INTERSPORT har vi valgt at tilbyde nogle gode skisæt til både voksne og børn.

Størstedelen af de skisæt vi tilbyder har en åndbarhed over 5.000 mm vandsøjletryk. Det betyder at vandtætheden holder hele dagen. Det anbefales dog at købe skisæt som har et vandsøjletryk på over 8.000 mm for at være garanteret vandtæt. Der er mange kombinationer med at matche sit outfit. Det kan være det skal være en sort skijakke kombineret med et par neon gule skibukser fra McKINLEY. I alle skijakker er der snefang som holder sneen ude. Det samme gælder i skibukserne for neden.

Husk det resterende skiudstyr til turen

Det er ikke kun skijakker og skibukser man skal bruge til sin ferie. Det kan også være skiudstyr som skiundertøj, skihandsker, skihjelm og måske rygskjold. Det koster at komme på skiferie, men det handler om komfort og sikkerhed. Det hjælper ikke kun at have overtøjet og undertøjet, hvis der ikke er styr på baselayer tøjet. Udover dette er det vigtigt at både fødder, hænder og hovedet holdes varm. Overvej allerede nu hvilken halsedisse, skihue og skihandsker der skal vælges. Hos INTERSPORT har vi både skisæt og skiudstyr så hele familien bliver klædt korrekt på. Vores sortiment af skisæt kan variere fra butik til butik. Online finder vores aktuelle tilbud på skijakke og skibukser som sæt. Det gælder både voksne og børn som kan få glæde.