seo-assets

Stofmundbind

Skift dit engangsmundbind ud med noget mere bæredygtigt som er en af vores genanvendelige stofmundbind. Hos Intersport har vi et stort udvalg af stofmundbind. På den måde sikrer du dig at kunne finde et mundbind, som passer til dig. Du skal naturligvis heller ikke snydes for Intersports fri fragt på alle ordre.

Bæredygtigt Stofmundbind

Hav en mere bæredygtig hverdag med stofmundbind frem for engangs mundbind. Du vil også finde at et stofmundbind er mere behageligt at bære. Der fås også modeller som kan strammes ind og løsnes i stropperne. Derfor kan det også være fordelagtigt for dig, som ikke syntes at et engangsmundbind passer, sidder for løst eller for stramt.

Ny hverdag med mundbind

Tidligere så vi næsten kun mundbind brugt i storbyer så som Tokio eller Beijing. Men nu er vi også blevet meget vant til at gå med mundbind i Danmark. Vi skal bruge dem hver gang, at vi skal handle i supermarkeder og butikker. Det betyder at vi bruger rigtig mange mundbind. Hvis du også er træt af at køre igennem et utal af engangsmundbind så foreslår vi hos Intersport at købe nogle genanvendelige stofmundbind.

Mundbind

Det personlige værnemiddel, mundbind, beskytter bæreren mod mikroorganismer som kan forsage smitte. Det handler alle luftbårne sygdomme. Der har været meget snak om hvor godt det beskytter mod sygdomme. Det er dog lovligt i Danmark at bruge stofmundbind som dit personlige værnemiddel, når du handler i supermarkeder og alle andre steder, hvor der er krav om mundbind. 

Brug af stofmundbind

Hvis du ofte tager offentlig transport, kan stofmundbind være noget for dig. Det kan være en rigtig god ide at benytte på flyrejser eller offentlig transport. Det er dog vigtigt at man husker at vaske sit genanvendelige mundbind. Hvis man ikke vasker det ofte nok, kan der dannes for meget fugt hvilket hindre mundbindet i at fungere optimalt. Derudover giver det også anledning til for høj fugt i lungerne. Så husk at vaske dit stofmundbind

Køb dit mundbind hos Intersport

Udover vores store sortiment, tilbyder vi hos Intersport alle vores kunder fri fragt uanset ordrens størrelse. For at forkæle vores kunder endnu mere og for at sikre at du har god tid, giver vi dig også 365 dages byttegaranti. For at bytte varen skal du bare tage ind i en af vores butikker som ligger rundt i hele landet. Find din nærmeste butik her.