seo-assets

Suunto - Pulsure

Mange har måske ikke hørt om Suunto, fordi mærker som Polar og Garmin står tydeligere på markedet end Suunto, men tag ikke fejl af det mere end 75-årige brand som opfandt masseproduktion metode til væskefyldte kompasser. Faktisk har Suunto været på forkant med innovation, instrumenter og dykke udstyr, hvor det er blevet testet i verdens hårdeste betingelser. Suunto er især kendt for deres uhyre populære og smarte pulsure, der gør din træning meget mere effektiv. Hos INTERSPORT bliver vores Suunto ure revet væk fra lageret. Der er ingen tvivl om, at Suunto kan hjælpe dig med at komme i en meget bedre form og nå dine mål på rekordtid, da pulstræning er noget af det mest effektive du kan give dig i kast med. Med Suunto får du kvalitets løbe/pulsur som kan bruges til en lang række aktiviteter, blandt andet har de forskellige ure op til 50 timers batteritid med GPS, komfort, temperaturmåler, træningsprogram og kan tilkobles til din smartphone. Suunto har længe været et populært valg blandt sports udøvere. Deres serie af multisportsure har gjort dem attraktive indenfor alt slags løb. De mange ure er kendt for deres holdbarhed og smarte design. Har ud længe gået med tanke om at købe et pulsur eller wellness ur, kan du trygt købe et Suunto ur. Der tilbydes et spændende udvalg af ure til både mænd og kvinder.

Suunto pulsur til fitness træning

Hvis du ønsker at tage din træning til nye højder, har du brug for en træningsmakker. Det kan være i form af et Suunto pulsur som kan guide og vejlede dig om din træning. Det var tilbage i 1998 at Suunto startede deres rejse med deres første sportsur, Suunto Vector. Pulsuret blev starten på en række nye pulsure med altimeter, barometer og kompas. Der er dog sket meget mere fra Suunto’s side med nye smartwatches indenfor alle slags sportsgrene. Suunto er dog stadigvæk kendetegnet ved høj kvalitet og super holdbarhed. Mange af deres Core ure, er nærmest umulige at ødelægge. Du skal dog ikke prøve alligevel. Måske har du ikke hørt om Suunto før, men deres pulsure kan på mange måder det samme som Garmins’ giganter indenfor Garmin Fenix 3 og Garmin Fenix 5 genren. Du kommer ikke udenom et pulsur til løbetræning, fitnesstræning eller anden aktiv livsstil.

Mest populære Suunto pulsure

Suunto er specialister i pulsure til både herre og damer. Hvis du leder efter et godt tilbud på et pulsur har Suunto en række populære modeller. En af de modeller som har sat sit præg på markedet er Suunto Ambit pulsur. Uret har været igennem flere generationsskifte og er i dag et af de foretrukne pulsure fra kollektionen. Med et Suunto pulsur bliver du garderet med et multisportsur som passer til diverse sportsgrene. Suunto har sin finske oprindelse og betyder ’retning’. Det er præcist det Suunto forsøger at illustrerer i deres produkter med navigation og GPS-mulighed. I de sidste par år har Suunto fokuseret på at skabe en balance mellem et smukt og enkelt design med de funktionelle krav. Det betød Suunto trådte ind på markedet med et par super pulsure som også var attraktive til almindelig brug. Der er ingen tvivl om at Suunto pulsure kan mange funktioner, spørgsmålet er blot om uret passer til dit træningsbehov.

Find de nyeste Suunto pulsure online

Hos INTERSPORT er vi stolte forhandlere af Suunto pulsure. Vores udvalg af pulsure er nøje udvalgt til at matche den ultimative multisports udøver. Det betyder ikke du behøver at være professionel atlet for at have et pulsur. Mange bruger deres pulsure for ’smart notifikationer’ som opkald, sms’er, emails og sociale notikationer. Pulsuret kan også bruges når man cykler på arbejde eller går en længere tur. Det behøver ikke være en konkurrence, men kan bruge til løbende at holde sig opdateret med sin kondi. Hvis du leder efter et godt pulsur eller aktivitetsur, kan du shoppe efter Suunto. Her på siden finder du alle Suunto ure vi tilbyder. Ønsker du at prøve uret og se dens funktioner, kan du besøge vores INTERSPORT butikker. Her har du mulighed for at stille spørgsmål omkring urets funktioner. Bestiller du dit næste Suunto pulsur online, tilbyder vi gratis fragt og levering indenfor 1-3 hverdage.