seo-assets

Svømmetøj og svømmeudstyr

Motion er med til at sørge for, at du har en mere aktiv og sund livsstil. Det kan blot handle om at finde den form for motion, som du synes er sjov. Måske er du vild med at svømme? Svømning er særdeles god motion. Det er det både fordi du får kroppen rørt, men også fordi at du ikke overbelaster muskler og led, når du svømmer. Svømning kræver dernæst heller ikke det helt store udstyr. Du skal blot have noget svømmetøj og -briller. Så er du faktisk godt på vej.

Find det rette svømmetøj her

Uanset om du er nybegynder eller har svømmet i mange år, så har vi hos INTERSPORT noget svømmetøj til dig. Vi har badedrager og svømmeshorts til alle. Du kan finde mange forskellige former for badedragter. Det hele handler om, hvilken du føler dig bedst tilpas i. Hvis du er til noget helt klassisk, kan du vælge en sort Speedo badedragt. Disse er typisk hurtigtørrende, blød og strækbare, som sørger for en god komfort. Derudover er de lavet til at være klorresistent, som betyder, at den har en længere holdbarhed, da kloren ikke går ind og ødelægger badedragten med det samme. Du kan se det store udvalg af Speedo produkter her.

Hos INTERSPORT har vi badedragter fra flere forskellige store mærker. Vi har blandt andet badedragter fra Adidas og heriblandt en Parley Hero badedragt. Alle Adidas Parley produkter er lavet i samarbejde med Parley for the Oceans. Det betyder, at produkterne indeholder Parley Ocean Plastic, som er skabt af genanvendeligt plastikaffald fra have, strande og kystområder. På den måde er du altså med til at støtte op om at få fjernet noget af det plastik, som desværre ender i havet. På den måde beskyttes vores maritime liv over hele verden.

Badebukser til mænd

Speedo laver ikke blot klassiske badedragter til damer. De har også helt klassiske badebukser til mænd. Disse er også fremstillet i ekstra god kvalitet, som sørger for at kloren ikke ødelægger farve og form med det samme. Du kan få badebukser, som er lavet af materiale, som er firevejsstrækbart. Det betyder, at du får en uendelig bevægelsesfrihed. Dernæst er der som regel snøre i livet, så du kan justere badebukserne så de passer til dig.

Svømmebriller til hele familien

Hos INTERSPORT har vi et bredt udvalg af svømmebriller. Vi har dykkerbriller, som du kan bruge på badeferien, hvis næste sommerferie går sydpå. Her kan du få briller, hvor din næse også bliver dækket, hvis du ønsker dette. Du kan også finde svømmebriller, som er perfekte til svømning på alle niveauer. Her har Speedo også et bredt udvalg. Hos INTERSPORT kan du finde svømmebriller med god pasform og brede gummikanter, som altid holder vandet ude, når du svømmer. Dernæst kan du justere brillerne på nakkeremmen, så de kommer til at passe præcis til dig.

Find dit svømmeudstyr hos INTERSPORT

Vi har et stort udvalg af svømmeudstyr. Du kan derfor også finde udstyr såsom badehætte, badesandaler og ørepropper hos INTERSPORT. Det er udstyr, som kan være særdeles uundværligt. Specielt kan det være svært at omgive sig i en svømmehal uden badesandaler. De er lette at gå rundt i, tåler vand og kan nemt tages af og på, som det ønskes. Badehætte kan være nødvendigt afhængig af, hvilket niveau du svømmer på. Jo mere du går op i din svømning, jo mere opmærksom bliver du på hver lille detalje, som kan sinke dig. Derfor kan en badehætte være at foretrække.

Prøv produkterne i vores fysiske butikker

Vil du gerne prøve din kommende badedragt eller badebukser inden du foretager et køb? Så kan du altid besøge en af vores fysiske butikker. Her kan du også altid få hjælp af vores dygtige personale, som står klar til at hjælpe dig. Det kan være en fordel, hvis du har specifikke ønsker til dit nye svømmetøj. Bestiller du online, sørger vi for at du som regel har dine varer indenfor 1-2 dage. Passer produkterne ikke, kan du altid sende de ubrugte varer retur indenfor 365 dage. Hvis du synes det er nemmere at bytte varerne i en af vores fysiske butikker, er du også altid velkommen til det.