seo-assets

Træningstøj og fitnesssko

Træner du i fitness? Så kan du finde alt udstyr lige her. Det gælder uanset om du styrketræner, dyrker cardio på kredsløbsmaskiner eller er aktiv på holdene i fitnesscenteret. Hos INTERSPORT har vi et stort udvalg af både fitnesssko, -tøj og -udstyr.

Find det rette fitnesstøj her

De fleste af os vil gerne have noget lækkert tøj at træne i, når vi skal i fitness. Det skal ikke kun være komfortabelt, vi vil også gerne have noget tøj på, som vi ser godt ud i. I dag er der heldigvis lavet så meget smart fitnesstøj, så begge ting er mulige på samme tid. Det er vigtigt med noget fitnesstøj, som du kan bevæge dig i. Det gælder uanset om du laver squats imens du styrketræner, om du løber på løbebåndet eller er aktiv på hold. Det er vigtigt, at du kan bevæge dig i tøjet uden at bekymre dig om, hvorvidt det ryger op, ned eller kommer til at sidde forkert på anden vis. Hos INTERSPORT har vi et bredt udvalg af fitnesstøj både til mænd og kvinder. Vi har tøj fra flere forskellige mærker. Især NIKE, adidas, Under Armour og Reebok er nogle af de mest populære mærker indenfor fitnesstøj. Du kan både finde dine nye træningstights, shorts, toppe, t-shirts, sports bh’er, overtøj og meget mere lige her.

Fitnesssko til dig her på siden

Mangler du nye fitnesssko? Så kan du helt sikkert finde et par, som passer til dig her på siden. Det gælder også uanset om du styrkertræner, dyrker cardio eller noget helt tredje. Det er vigtigt at have de rette sko til din træning, så dine fødder får den støtte, som de har brug for. Hvis du hopper meget eller danser, er det også vigtigt, at du får nogle sko med et høj stødabsorbering. Du kan derfor ikke udelukkende købe fitnesssko ud fra, hvad du synes ser bedst ud.

Nyt smart fitnessudstyr

Hos INTERSPORT finder du ikke blot fitnesstøj og -sko. Vi har også fitnessudstyr til dig. Det betyder, at du kan finde udstyr for at få en mere effektiv træning i fitnesscenteret. Du kan samtidig også finde en masse udstyr, som sørger for, at du kan få en effektiv hjemmetræning, hvis du hellere vil det. Du kan også kombinere træning i fitness med træning hjemme i stuen. Hos INTERSPORT kan du blandt andet købe et smart pulsur, som kan tracke din puls og træning. På den måde kan du følge din fremgang i din træning hele tiden. Hvis du styrketræning meget kan du også købe et par træningshandsker. Disse kan både forstærke dit greb på stangen og samtidig give støtte til dine håndled, når du løfter tungt. I blandt vores store udvalg af fitnessudstyr kan du også finde træningstasker, som du kan tage med ned i centeret eller hvor du ønsker det.

Træningsudstyr til din hjemmetræning

Nogle dage kan det være svært at nå at komme ned i centeret. Med få forskellige former for udstyr kommer du rigtig langt med din hjemmetræning. Først og fremmest har du brug for en træningsmåtte, når du træner derhjemme. Det betyder nemlig, at du både kan ligge behageligt, når du laver øvelser, men også at du kan lave øvelser uden at glide med den skridsikre overflade. En fitnessmåtte er uundværlig i din hjemmetræning.

Afhængig af hvad du gerne vil træne derhjemme kan det også være en god ide med en Foam Roller, vippebræt, træningsbold eller boksepude. Med en Foam Roller kan du få masseret dine ømme muskler. Det kan give ilt til dine muskler, som kan virke helt fastspændte efter træning. Hvis du gerne vil have en bedre balance, så kan du investere i et vippebræt til hjemmet. Det smarte ved vippebrættet er, at du kan bruge det imens du ser fjernsyn. På den måde er det nemt at enkelt at få gjort. Hvis du gerne vil investere noget mere i din hjemmetræning kan du købe en træningsbold eller gå all in med en boksepude. Boksepuden kræver noget plads i dit hjem. Til gengæld kan det være en yderst effektiv træning, hvor du kan få frigjort en masse tanker og blot få forbrændt nogle kalorier. Træningsbolden er en smule mere alsidig og kan både bruge til balance-, ryg og maveøvelser. Du kan finde en masse øvelser på nettet, hvis du har brug for ideer til, hvad din bold kan bruges til.

Hurtig levering og 365 dages byttegaranti

Bestiller du dit nye fitnessudstyr hos INTERSPORT, sørger vi for, at dine varer bliver leveret hurtigt. Normalvis har du varerne indenfor 1-2 dage. Hvis varerne ikke passer, kan du altid bytte dine ubrugte varer. Det kan du gøre ved at sende dem tilbage til os eller bytte dem i en af vores mange fysiske butikker indenfor 365 butikker.