seo-assets

Vans – Sneakers og Old Skool sko

Vans er et ikonisk amerikansk brand, der gør skatertøj moderigtig. I starten henvendte deres produkter sig primært til skater-kulturen, men i dag har flere og flere taget mærket til sig. I dag er de ikoniske sko til at finde næsten verden over - og det er med god grund! Det enkle design er tidsløst, og skoen kan give forskellige udtryk alt efter om de er slidte eller nye. Vans kan også sættes sammen med mange forskellige stile og outfits, så hvis du ejer et par Vans, så behøver du i princippet ikke andre sko. Ud over deres sko, så er kasketterne og tøjet fra Vans også blevet populært. Her gælder de samme principper med rå enkelhed, der giver kunden mulighed for selv at bestemme, hvilket udtryk det skal give.

Stort udvalg af Vans skatersko

Vans er kendt for deres ikoniske skatersko, Old Skool. Vans har altid været et brand hvor komfort og kvalitet er i højsædet. Brandet har altid haft fokus på skater-universet, når det er kommet til både tøj og sko. I de sidste år er Vans sko gået hen og blevet et af de mest klassiske og tidsløse modeller på markedet, med Vans Old Skool som klart frontløber. Idag er Vans et af de mest indflydsrige brands indenfor skatekulturen og indenfor urban fashion. Det er her på siden du finder alle vores Vans sko til herre, damer og børn.

Find de nyeste Vans sko og sneakers online

Hos INTERSPORT er vi glade for at kunne tilbyde vores kunder et så ikonisk brand, der med tiden er blevet ekstremt populært. Her på siden finder du alle Vans sko til voksne og børn. Dem kan du enten bestille hjem eller prøve i en af vores mange butikker landet over. Hvis du bestiller dem online, så leverer vi dem til nærmeste posthus eller GLS pakkeshop helt gratis. Så kan du prøve skoene derhjemme inden du beslutter dig. Hos INTERSPORT ønsker vi det skal være rart at handle – også online. Vores kundeservice er derfor altid tilgængelig til at svare dine spørgsmål. Hvis du skulle have spørgsmål angående vores produkter fra Vans, eller nogle af vores mange andre produkter, så er du altid velkommen til at kontakte os. Skriv til os på kundeservice@intersport.dk eller ring til os på 43 55 80 00. Husk at du altid kan bytte dine varer lokalt i en af vores mange butikker landet over inden for 30 dage.