seo-assets

Vandsport med SUP paddleboard

SUP Paddleboard hos INTERSPORT

Kender du fordelene ved et oppusteligt SUP paddleboard? En af fordelene er blandt andet at det er nemt at transportere rundt. Du kan både have det med i en taske på ryggen eller i bagagerummet i bilen. Et SUP paddleboard kan give dig fede oplevelser alene eller sammen med andre. Vores SUP paddleboards fra INTERSPORT er relativt brede og mellemlange. Derfor får du en god stabilitet, når du padler rundt. Hvis du er lettere rutineret, kan du også bruge dit SUP board, når der er bølger i vandet. Vores paddleboards er derfor både gode til øvede, som vil kunne det hele og begyndere, som gerne vil lære det.

Bodyboard til børn og voksne

Vil du prøve et bodyboard? Bodyboard er ideelle både til voksne og børn. I kan nemlig bruge boardet ved at ligge på maven, på knæene eller ved at stå op. På den måde er der plads til forskellige niveauer. Du kan øve dig i at lave tricks på et bodyboard f.eks. ved at spinne rundt i 360 grader. På den måde er der underholdning til dig selv eller hele familien, når I er ved vandet. I kan bruge boardet på de varmere sommerdage med en surf t-shirt for at beskytte kroppen eller på de lidt køligere dage med en våddragt.

Våddragt og neoprendragt til børn og voksne

En våddragt bliver også kaldt for en neoprendragt fordi den er lavet af neopren. Neopren er med til at skabe isolering, så du kan holde varmen, når du er på vandet i alt slags vejr. Det gode ved en våddragt er, at du stadigvæk har mulighed for at bevæge dig frit, når du har den på. Du kan bruge en neoprendragt, når du er ude at surfe på SUP paddleboard, til windsurfing eller andre aktiviteter på vandet. Hvis du skal bruge din dragt i varmere vejr, kan du vælge en shorty. Det er en våddragt med korte ærmer og shorts i benene. For at holde på varmen i din våddragt, skal du sørge for at købe den rette størrelse. Hvis størrelsen på din dragt ikke er den rette, så er der større risiko for, at der kommer vand ind. Det betyder, at din krop har sværere ved at holde varmen. Sørg derfor for at køb din neoprendragt i den rigtige størrelse. Hos INTERSPORT har vi altid 365 dages retur, så hvis du køber den forkerte størrelse, kan du altid bytte til den rigtige.

SUP Svømmevest

Når du skal ud på vandet, er det en god ide med en svømmevest. En svømmevest er ikke helt det samme som en redningsvest, da svømmevesten giver dig større bevægelsesfrihed. Det betyder, at du bedre kan bevæge armene, når du eksempelvis padler på et SUP paddleboard. En svømmevest giver desuden lidt mindre opdrift end en redningsvest, så du skal kun bruge en svømmevest, hvis du som minimum er en lettere erfaren svømmer. Du skal derfor købe en redningsvest i stedet for en svømmevest, hvis det er til mindre børn. Vi har svømmeveste fra Firefly.

Rash guard bluse

Det er en god idé at bruge en rash guard t-shirt eller bluse, når du er på vandet. En rash guard er en vand t-shirt, som har indbygget UV beskyttelse. Solens stråler kan være hårde om sommeren og især på vandet. Derfor er det en god ide at beskytte din hud, så du ikke får hudskader. Surf blusen, også kaldet rash guard beskytter derudover mod udslæt og blå mærker, når du surfer. Surf t-shirten er lavet i fleksible materialer, så den både er strækbar og hurtigtørrende. Den er derfor ideel til at have på, når du er på havet eller ved stranden.