seo-assets

Wilson - Tennisudstyr og squashudstyr

Indenfor ketchersporten er der et førende brand. Wilson elsker alle former for sport og tilbyder derfor udstyr til sportsgrene som tennis, golf, badminton, basket ball, squash, amerikansk fodbold og mere til. Wilson er en amerikansk producent af sportsudstyr og blev grundlagt i 1914 af Thomas E. Wilson. Wilson's lange levetid har gjort dem top erfarne inden for produktion af sportsudstyr, og de har med tiden tilegnet sig en bred viden inden for flere forskellige sportsgrene. Denne erfaring kan mærkes på deres produkter som bliver solgt i over 100 forskellige lande, hvilket har gjort dem til et anerkendt brand blandt mange sportsentusiaster.

Kæmpe udvalg af Wilson tennis- og squashketcher

Wilson er særligt kendt for sine tennisketchere, og dette er ikke uden grund. Wilson tilbyder et bredt sortiment af tennisketchers både til professionelle og all-around spillere. De producerer endvidere ketchers til både børn og voksne, hvilket gør det muligt at give en god start, hvad enten du begynder tennisspillet tidligt eller sent i livet. Reglen er - man skal aldrig gå ned på udstyr! Derfor har Wilson sørget for at producere en bred vifte af produkter, som øger chancen for at imødekomme netop dine ønsker. Køb fx en Wilson Nemesis Pro 100 tennisketcher, hvis du ønsker optimal slagkraft og føling med alle slag. Køb Wilson Enforcer 100, hvis du er en all-around spiller der sætter pris på en solid føling på dine skud. Det kan også være, du er juniorspiller, som ønsker at tage skridtet videre - Så har Wilson den perfekte tennisketcher til formålet. Wilson One BLX er perfekt egnet til unge tennisspillere, idet den er lavet af det ultra komfortable BLX materiale, som gør ketcheren let at svinge. Derfor – brug Wilson og få sejren i hus med en af de mange kvalitets tennisketchers.

Find de nyeste Wilson tennis- og squashudstyr

Wilson kan andet end bare tennis – de engagerer sig i alt lige fra squash til basketball, så hvad end du er til – få det fra Wilson. Pris og kvalitet behøver ikke altid at gå hånd i hånd. Wilson producerer nemlig top professionelt udstyr til super billige priser. Prisen er skruet ned i et familievenligt leje indenfor alle sportsgrene. Wilson er for alle. Hos INTERSPORT arbejder vi kun med de bedste Wilson produkter. Vores udvalg er nøje håndplukket til vores butikker og webshop. Hold øje med vores store udvalg af Wilson produkter som tennisbolde, amerikanske fodbolde, tennissko, tennisketcher, badmintonketcher samt basketbolde. Hos INTERSPORT har vi sørget for, at du kan gå hele vejen med det anerkendte brand og give dig de bedste forudsætninger for et godt spil. Spil tennis- eller squash på amatørplan eller professionel plan med stil - Wilson er brandet som giver de bedste forudsætninger indenfor ketchersporten.