seo-assets

Wimbledon 2019 med INTERSPORT

Verdens ældste og største tennisturnering løber af stablen fra mandag d.1. juli til d. 14. juli 2019. Det bliver uden tvivl en begivenhedsrig turnering med herresingler i verdens klasse. Eventet kommer til at foregå i London. Sidste år løb Novak Djokovic afsted med sejren i finalen og det blev hans 4 titel. På overall listen er den store profil Roger Federer fra Schweiz at finde med hele 8 titler. Turneringen har ikke kun været præget af internationale stjerner. Også danskere har vundet en Wimbledon titel. Kurt Nielsen vandt en juniortitel. Det samme har hans søn, Frederik Løchte Nielsen gjort da han og Jonathan Marray vandt Wimbledon-mesterskabet i herredouble. I nyere tid er det den helt store kvindelige profil Caroline Wozniacki som skal kæmpe om de høje placeringer ved årets Wimbledon i damesinglerækken.

Klæd dig på til en tennisoplevelse i verdensklasse

Man kan nemt blive grebet af en så stor sportsbegivenhed. Det kan være startskuddet for den tenniskarrierer man har tænkt så meget på. For at komme bedst i gang handler det om at have styr på ketcher og tennistøj. Hos INTERSPORT er vi vilde med tennis og måden vi viser det på, er at finde det bedste tennisudstyr- og tilbehør frem. De største stjerner man oplever under Wimbledon spiller med brands som Wilson, Babolat, Pro Kennex mm. Du finder også tennistøj- og sko indenfor de samme brands.

Vi kender det godt. Man må have Wimbledon tennisketcheren, eller de Wimbledon tennissko man så Novak Djokovic spille i. Det kan også være man har spottet Caroline Wozniacki’s tennisketcher og man bare må eje den. Et hav af det tennisudstyr som du spotter under turneringen finder du hos INTERSPORT.

Shop Wimbledon tennisketcher og tennisudstyr online

Vi har håndplukket et stort udvalg af tennisudstyr til dig. Det er alt fra tennisketcher til tennissko til tennistøj til tennisudstyr. Du kan skabe din egen Wimbledon oplevelse udenfor banen. Alt tennis vi tilbyder online, tilbyder vi gratis forsendelse på. Dertil har vi en udvidet byttegaranti på hele 365 dage. Oplev Wimbledon og bliv inspireret til din næste tenniskarrierer. Lad INTERSPORT hjælpe med at serve tennisbolden, så du kan smashe og få matchpoint.