SINGLES DAY 2019 HOS INTERSPORT


11/11-19 - En dag med fuld selvforkælelse!

Singles day er dagen hvor selvforkælelse er i top. Hvorfor har man Valentines dag, men ikke en hyldest til alle singlerne? Det vil vi hos INTERSPORT gerne støtte op omkring. Derfor fejrer vi alle de mange singler derude som ønsker at være alene eller ikke har fundet kærligheden endnu. Det er en festdag og den hylder vi selvfølgelig. Find dit perfekte match af sportstøj og sportsko online. Du kan også nøjes med blot at finde det rette produkt. Vi åbner langsomt op for hvad der kommer til at ske på dagen.

Husk allerede nu at deltage i vores Facebook begivenhed: SINGLES DAY HER

Du vil få løbende opdateringer, hvor vi i dagene op til eventen vil løfte sløret for, hvad du kan finde hos os, af fantastiske tilbud.

Hvad er Singles Day?

Det hele startede tilbage i 1990´erne med fokus på Valentines dag. Man ønskede at lave en dag for singlerne og tilbage i 2009 tog Alibaba dagen til nye højder. Det blev startskuddet for masser af eksklusive tilbud. En anden anledning end Black Friday og Cyber Monday til at give den gas med rabatter. Det som man kan huske Single Dag på er datoen for begivenheden: 11/11. Det kommer af betydningen 11/11 som kan skrives som one-one-one-one eller ettaller som minder om den enkelte person. Datoen er altid fastlagt til at være d. 11 november 2019.

Historien om Singles Day stammer fra

Singles day er ikke ikke en europæisk begivenhed. Selve dagen blev tilbage i 1993 fejret første gang i Nanjing. Det startede som et lille stunt for at skabe noget anti valentinsdag på universiteterne. Budskabet spredte sig hurtigt og inden længe blev dagen mere eller mindre døbt Singles Day. Idag tager mange butikker dagen til sig som en officiel udsalgsdag, inklusiv INTERSPORT.