SINGLES DAY 2020 HOS INTERSPORT


11/11-20 - En dag med fuld selvforkælelse!

Hvorfor har man Valentines dag, hvor man fejrer parholdet, men ikke en hyldest til alle singlerne? Det vil vi hos INTERSPORT gerne være med til at ændre, og derfor fejrer vi den. 11/11 2020 alle de mange singler derude, som ønsker at være alene eller ikke har fundet kærligheden endnu. Det bliver en festdag, som vi hylder ved, at du kan finde dit perfekte match af sportstøj og sportsko online på intersport.dk. Her er der intet pres om at finde den perfekte partner blot et ønske om, at du finder det rette produkt for dig.

Hvad er Singles Day?

Singles Day er et fænomen, der opstod i 1990’erne, hvor en række unge mænd fra Nanjing Universitetet i Kina ønskede at fejre det at være single – det gjorde de gennem selvforkælelse, hvor de købte gaver til dem selv. Singles Day står derfor i kontrast til Valentines Day, hvor parforholdene fejres.

Singles Day fik dog international anerkendelse tilbage i 2009, hvor online butikken Alibaba omsatte for hele 202 milliarder kroner ved at hylde singlerne gennem eksklusive tilbud. Efter Alibabas store succes er Singles Day blevet en dag ligesom Black Friday og Cyber Monday, hvor man kan finde gode tilbud hos flere forskellige virksomheder. Vi hos INTERSPORT støtter både op om parforholdene og singlerne, og derfor deltager vi i år i fejringen og forkælelsen af singlerne ved at tilbyde eksklusive tilbud den. 11/11 2020.

Datoen for Singles Day er da heller ikke helt tilfældig – de fire ettaller symboliserer nemlig fire enkeltpersoner. Derfor falder Singles Day også altid den. 11/11.