undefined
undefined

Modtag vores tilbud som den første

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så sender vi mails før, under og efter Singles day. Bliv opdateret på en af årets største udsalgs dage. Vær opmærksom på, at du også vil modtage vores andre nyhedsbreve med gode tilbud og nyheder.

Singles day HOS INTERSPORT

Hos Intersport vil vi give en hyldest til alle singlerne den 11.11, som ønsker at være alene eller som ikke har fundet kærligheden endnu. Det bliver en festdag, som vi hylder ved, at du kan finde dit perfekte match af sportstøj eller sportssko på intersport.dk og få 22%*. Her er der intet pres om at finde den perfekte partner blot et ønske om, at du finder det rette produkt for dig. Hos INTERSPORT sørger vi for, at du aldrig er alene om sporten. For om man er single eller i et forhold har du sikkert en passion for sport, det har vi også hos INTERSPORT, hvor vi gerne vil være the heart of sport. *Gælder ikke allerede nedsatte varer, elektronik og gavekort.

undefined
undefined

HVAD ER SINGLES DAY?

Singles Day bliver traditionen tro afviklet d. 11. november, som er en dag hvor man giver en hyldest til alle singlerne. 1-1-1-1. (Single, du ved). Datoen blev valgt således, da ‘tallet 1’ symboliserer en person, som stammer fra kina, og ja det var også kineserne der startede Singles day i 1990'erne - netop for at hylde alle singlerne. I dag er det en dag, hvor man kan gøre lidt ekstra for sig selv, uanset om man er i forhold eller ej.

En dag med fuld selvforkælelse!

Forkæl dig selv med noget helt særligt og find dit perfekte match på intersport.dk den 11.11. Vi fejrer nemlig Singles day med 22% på intersport.dk*. Du behøver ikke være single for at opnå de 22%. Det er nemlig en fest dag for alle! *Gælder ikke allerede nedsatte varer, elektronik og gavekort.

Fri fragt på alle forsendelser

Når du handler hos Intersport, får du altid fri fragt – uanset størrelsen på din ordre til nærmeste GLS pakkeshop eller til en af vores mange butikker. Du betaler derfor kun den pris, som du køber for. Du kan bytte eller returnere en vare som er købt på webshoppen i hele 365 dage, ved at sende den tilbage til os. Eller du kan henvende dig i en af vores butikker, hvor du også har mulighed for at bytte eller returnere en vare købt på webshoppen.

Modtag vores tilbud som den første