Sjippetov til træning

Med et sjippetov har du virkelig mulighed for at få pulsen op. Det er super effektivt til fedtforbrænding, og så kan det faktisk også være ret sjovt at sjippe. Når du sjipper, så bruger du hele kroppen, og her udfordrer du samtidig dine koordineringsevner samt forbedrer muskelstyrke og dit kredsløb. Et sjippetov er ideelt til træning, da det intet fylder i tasken, og du derfor kan have det med overalt. Det betyder også, at du kan stå hjemme i stuen og sjippe, hvis du ikke lige føler for at skulle ned i fitnesscenteret. Måske kan du huske, hvordan du som barn lavede forskellige tricks eller lavede et stort sjippetov, hvor I kunne sjippe flere på en gang. Det kan godt være, du ikke længere besidde de samme sjippeskills, men med et sjippetov her fra siden kan du hurtigt få evnerne tilbage til fordel for både selvtilliden og konditionen. Sjippetovet giver dig mulighed for mange timers sjov og underholdende træning. Væbner du dig med tålmodighed, så kan du lære at lave double unders (ét hop og to sving med sjippetovet), hvilket er endnu mere effektivt end almindelige sjip.

Kom i form ved at sjippe

Det er hermed ingen hemmelighed, at det er super sundt at sjippe. Derfor har vi hos INTERSPORT valgt at føre et flot udvalg af gode sjippetov, der helt sikkert vil opfylde dine behov. Vil du gerne blive god til at sjippe og kunne gøre det i et højt tempo, så skal du kaste blikket på et såkaldt ”speed rope”. Navnet siger næsten sig selv – her er der fart over feltet. Disse sjippetov er lavet af en helt særlig metalwire, der gør sjippetovet utrolig let at svinge med. Derudover er den udstyret med tynde håndtag, der giver et perfekt greb, og så kan det let og hurtigt indstilles i størrelsen, så det passer til din højde. Når du har fået styr på teknikken, så finder du hurtigt ud af, at der er mange fordele ved at bruge et sjippetov i din træning. Du vil eksempelvis opleve, at du forbedrer områder som koordination, smidighed, balance og udholdenhed. Og selvom du måske forbinder sjipning med at være en form for underholdning, så skal du ikke undervurdere, hvor hårdt det kan være. Er det nyt for dig at sjippe, så vil du muligvis i begyndelsen opleve, at du bliver øm i dine lægge, efter at have sjippet meget, og med tiden vil du opbygge muskler.

Træn kroppens kondition med sjippetov

Hos INTERSPORT kan du finde dit nye sjippetov, men du kan også finde et væld af andre produkter til din træning. Se fx nærmere på alt lige fra pulsure og headset til dumbbells og yogamåtter. Du finder træningsudstyr til både mænd, kvinder og børn, og vores sjippetov her på siden er ligeledes til alle køn og aldersgrupper. Vi er glade for, at du vælger at handle her hos os, og derfor tilbyder vi dig en række fordele med i din handel. Du kan se frem til fri fragt, uanset hvilket beløb du køber for, og så kan du glæde dig til at modtage dine varer i løbet af 1-3 hverdage. Melder du dig ind i CLUB INTERSPORT, så er der endnu flere fordele at hente – klik på linket og find ud af hvilke.