SKIJAKKER

Vi har samlet alle vores skijakker til dig lige her. I vores store udvalg kan du altid finde den jakke, som passer perfekt til dig uanset om du skal på skiferie eller blot holde dig varm i vintermånederne. Du finder også skijakker i alverdens farvekombinationer og måske er du heldig og finde en jakke på tilbud!

Skijakker til hele familien

Har man planer om at tage på skiferie med familien, skal man have styr på skitøjet. Det er alt fra skijakke til skibukser til skiundertøj. Det skal være en komfortabel oplevelse at stå på ski eller snowboard i flere timer. For det bliver en god oplevelse skal man have tjek på skitøjet. En skijakke skal kunne holde på varmen men skal kunne afgive varmen igen. I starten er det koldt på pisten men efterhånden hvor kroppen får lov at arbejde bliver det varmt, især med skiundertøj indenunder. Det er vigtigt at en skijakke kan afvige varmen.

Det er vigtigt at nævne at en vinterjakke ikke er det samme som en skijakke. En vinterjakke er mere isolerende da jakken er designet til stillestående aktivitet. Det betyder også at man ikke skal købe en vinterjakke til skiferien. Modsat en vinterjakke, er en skijakke lidt lettere og mere fleksibelt så man kan stå på ski eller snowboard med god bevægelighed.

Dette udgør en god skijakke

Det kan være en udfordring at forholde sig til alle de funktioner en skijakke kan komme med. Der er mange funktioner at forholde sig til, men det er de her ting som betyder jakken er god til skiferie.

Skijakken skal være vandtæt. Det er vigtigt at vælge en jakke som kan tåle og afvise sneen når den smelter. Det man skal kigge efter, er vandsøjletrykket som betyder mængden af vand i mm som 1 kvadratcentimeter af materiale kan modstå inden vandet bryder igennem. Derfor er det lettere at sige vandsøjletryk. Man kan som tommelfingerregel godt gøre det op af et vandsøjletryk på 3-5.000 mm er nok til at holde dig tør. Dog er dette minimum grænsen og når det kommer til skijakke, anbefaler vi et vandsøjletryk omkring 10.000 mm.

Åndbarhed er også værd at kigge efter når man køber skijakker. Desto mere åndbarhed jakken er designet med, desto bedre kan din krop ånde og komme af med sveden. Formlen for åndbarhed er udregnet med hvor meget sveddamp skijakken kan afvise pr. kvadratmeter pr. 24 timer. Det vil sige desto højere åndbarhed, desto mere komfortabel er jakken. Det er vigtigt at jakken kan regulære varmen afhængig af aktivitetsniveauet. Når det er koldt, skal skijakken isolere. Når kroppen er varm og sveder, skal jakken kunne transportere sveden væk fra inderst lag og ud. Som tommelfingerregel siger man at en åndbarhed på minimum 3.000 g/m2/24h skal være til stede. Vi anbefaler at åndbarheden er lig med vandsøjletrykket på omkring 10.000 g/m2/24h, da det betyder en bedre komfort og sjovere tider på pisten.

Det sidste som udgør en god skijakke, er jakkens funktioner som lynlås lommer, halskrave og selvfølgelig snefang. Sidstnævnte er uden tvivl vigtigst da sneen godt kan komme ind ad de små åbninger der er. Man vil for hver en pris undgå at få sneen ind og smelte, da det nedkøler kroppen og gør at tøjet bliver vådt og tungt. Snefang er som navne antyder en tætsiddende lukning som gør det minimalt at sne kan trænge ind. Ved lomme lynlås har man mulighed for at tage sit skitilbehør som vinterhandsker, huer og skibriller med. Fokus på halskraven er primært for mænd der har skæg. Der findes intet værre end at halskraven irriterer ved hele oplevelsen når skægget sidder fast i lynlåsen.

Køb billige skijakker på tilbud

Det er ikke hverdag man skal på skiferie. Derfor er budgettet for en skijakke måske heller ikke størst. Man skal have en skijakke, men man behøver ikke købe den til fuldpris. Mange skijakker kan købes på tilbud og kan holde til flere skiferier. Hos INTERSPORT har vi samlet alle vores skijakke på tilbud her. Det er mærker som Salomon, McKINLEY og 8848 du kan finde til en fair pris. Du kan også se alle vores andre skijakker som med garanti leverer en komfortabel skiferie. Køb dine jakker online og slip for at betale for fragten. Det betyder flere penge til at finde skibukser, skiudstyr eller bruge på skiferien med familien.