SKIUDSTYR

Vi har samlet alt vores skiudstyr til dig lige her. I vores store udvalg kan du altid finde hjelme, huer, handsker, rygsække, skibriller og mange andre produkter. Så uanset om du blot vil ud og nyder naturen i de kolde måneder eller skal på aktiv skiferie, så har vi helt sikkert produkterne, som fuldender din tur. Se også alle vores gode tilbud og fyld kurven med en masse lækre produkter.

Skiudstyr til hele familien

På skiferien skal man tage højde for mange sikkerhedsforanstaltninger. Selvom sneen som vi kender den er blød, så bliver sneen gjort stenhård på pisten. Det betyder at når man slå sig, så gør det lige så ondt som at ramme asfalt. I og med man er på ’galt’ is, bogstaveligt talt, så kan man hurtigt komme til at slå sig. For at undgå at komme til skade, få hjernerystelser eller slå kroppen, er skiudstyr en nødvendighed. Det gælder skihjelme, rygskjold, skibriller og andet skitilbehør.

Få styr på de rette skihjelme, skibriller og rygskjold

Det kan være en udfordring at forholde sig til alle de funktioner en skijakker kan komme med. Der er mange funktioner at forholde sig til, men det er de her ting som betyder jakken er god til skiferie.

De vigtigste accessoires er skihjelme og skibriller. En skihjelm er en nødvendighed at have på. Hvis man ikke har erfaring med at så på ski, vil man højst sandsynligt vælte et par gange. Der kan være gange hvor man får for meget fart på og man lander måske ikke altid lige på numsen. Lander man på hovedet kan man risikere hjernerystelser som er farligt. En god skihjelm sidder tæt på hovedet og mindsker ikke synligheden når man har den på. Den skal være solid, men ikke veje for meget. Balancen er at justerer efter pasform og tæthed. Det er også vigtigt at hovedet kan ånde med små lufthuller for ikke at overophede. På nogle skihjelme kan man også sætte skibrillerne fast udenpå med en lille sikring. Det varierer fra skihjelm til skihjelm.

Skibriller er også en vigtig sikkerhed at have med sig på skiferie. Uden skibriller risikerer man at solen giver genskær i sneen og man bliver blindet når man suser ned. Det er til fare for dig og for andre som er i vejen. Et par skibriller går ind og fungere som solbriller, men har også den funktion at de ikke dugger til pga. kulden. Der er også lagt stor værdi I at elastikken har en skumbelagt silikone kant som ikke irriterer huden.

Dem der kan lide at få høj fart på, skal også passe på ryggen. Den bliver oftest belastet når man står på sne og vælter. Der er stor sandsynlighed for at lande på ryggen og det kan give store skader. Et rygskjold er et skjold du bærer som en rygsæk, men uden indhold som har en stiv og beskyttende bagside. Det er specielt praktisk hvis du kan lide at teste teknikker og tricks og gerne vil sikres. De rygskjold som tilbydes er praktiske og kan haves indunder skitøjet.

Find billigt skiudstyr fra førende skibrands

Der findes rigtig meget tilbehør og udstyr man kan bruge til skiferien. Der er mange nødvendigheder man skal have styr på som skibriller og skihjelm. Dertil kommer andre gode tilkøb som rygskjold. Udover sikkerhedsudstyr, er der også tilbehør som skihandsker, halsedisser, skihuer og skistrømper. Hvis man skal på skiferie en gang eller to om året, skal tiden bruges mest muligt. Derfor anbefales det også at have styr på alle ovenstående så tiden ikke bliver brugt på at finde det når man kommer frem. Det handler om at komme ud og stå på ski med familien og nyde det. Vi har skiudstyr fra de største skibrands i verden som fx Salomon. Du kan købe dit skiudstyr hos INTERSPORT og få det leveret gratis.