undefined
undefined

VIND EN SKIFERIE FOR HELE FAMILIEN

Som medlem af Club INTERSPORT er du forrest i køen til en række fordele. Du opsparer 3% af dine køb i bonus, vi gemmer dine kvitteringer elektronisk og du kan deltage i konkurrencer om flotte præmier.

Skiferie i PillerseeTal i Østrig

Fra den 13. november til og med d.16 december kan du deltage i lodtrækningen om en fantastisk skiferie til PillerseeTal i Østrig. En skiferie for hele familien, 2 voksne og 3 børn, og har en værdi af hele kr. 25.000,-. Skiferien består af et ophold for hele familien, morgenmad alle dage og liftkort til området for hele familien. Transport til PillerseeTal er ikke inkluderet i præmien.

Sådan deltager du i konkurrencen:

Du deltager automatisk i lodtrækningen med et lod hver gang du handler i en af vores INTERSPORT-butikker i konkurrencenperioden 13.november - 16 december. Husk at oplyse at du er medlem af Club INTERSPORT, når du handler i din lokale INTERSPORT butik. Er du ikke medlem i forvejen? Så kan du blive meldt ind i alle vores butikker - det er gratis at være medlem af Club INTERSPORT og fyldt med fordele.

Oplev fantastisk skisport i PillerseeTal

I det nordlige Østrig – tæt ved grænsen til Tyskland – finder du PillerseeTal. Her er tre skiområder og masser af frisk sne. Fra action I Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn med over 270 km løjper til det familievenlige Bergbahnen Steinplatte Waidring – Winkelmoosalm og det afslappede Buchensteinwand i St. Jakob in Haus med 22 km løjper. Men PillerseeTal byder også på mange andre aktiviteter – kælking, langrend, curling, hiking og meget andet. I PillerseeTal er der masser af aktivitet I sneen. Transport til PillerseeTal er nemt. Enten i bil eller med tog til én af de tre togstationer i området - Fieberbrunn, Pfaffenschwendt eller Hochfilzen. Eller med fly, hvor de nærmeste lufthavne er Salzburg (ca. 70 km PillerseeTal), Innsbruck (ca. 120 km fra PillerseeTal) eller München (ca. 160 km fra PillerseeTal).