Fodbold - VM i Rusland 2018

Nu kan vi snart ikke vente længere. VM i fodbold er officielt meldt til kampstart d. 14. juni på Luzhniki i Moskva, Rusland. Det bliver en fodboldfest uden lige hvor 32 lande kæmper om titlen som verdens bedste fodbold nation. VM i Rusland 2018 løber af stablen med over 700 landsholdspillere på 12 stadions. Allerede nu kan vi hos INTERSPORT afløser at det bliver en fantastisk VM slutsrunde, da Danmark er repræsenteret som en af de 32 lande. De danske drenge byder op til en kamp når vi møder Peru, Australien og Frankrig i de indbyrdes opgør i Saransk, Samara og Moskva. For alle interesserede handler VM, om fodbold i højeste format med super stjerner som Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Neymar, Luis Suárez og mange flere. Fra det danske landshold kommer vi ikke uden om vores guldfugl Christian Eriksen samt profiler som Simon Kjær, Nicklas Bendtner og Kasper Schmeichel. Det bliver 3 tætpakket opgør, hvor kun en sejr tæller. Hos INTERSPORT har vi kæmpe tiltro til vores danske landshold og støtter op med de nyeste landsholdtrøjer fra hummel.

32 fodbold landsholdtrøjer til VM

Den 21 udgave af VM fodbold løber af stablen i Rusland og Danmark er selvfølgelig repræsenteret. De danske drenge har brug for alt den støtte du kan få, når landshold som England, Holland, Belgien, Spaniel, Portugal, Argentina samt Brasilien byder om til dans. I første omgang handler det om at komme videre fra slutspillet med slå landshold som Peru, Australien og en af favoritterne, Frankring med stjerner som Hugo Lloris, Antoine Griezmann, Paul Poba, Anthony Martial og flere. Hele 32 landshold dyster om titlen som verdens bedste land i fodbold 2018. Hos INTERSPORT har vi samlet en stor potion af deres landsholdstrøjer her på siden. Bliv inspireret med VM landsholdstrøjer fra Argentina, Columbia, Rusland, Spaniel, Belgien, Tyskland og mange flere. Det kan være du støtter Argentina og Messi, i deres mission på at generober titlen fra 1986. Det kan også være du hepper på de forsvarende verdensmestre Tyskland, med profiler som Thomas Müller, Marco Reus samt Manuel Neuer. Hvis du er fan af 'tika taka', så er Spaniel holdet du skal holde med. Senest Spaniel vandt VM var tilbage i 2010, og de har en stræk trup igen i år, med profiler som David De Gea, Sergio Ramos og Andrés Iniesta. VM 2018 er spækket med de stærkeste landshold i verden og de danske drenge skal derfor på en kæmpe udfordring, når VM starter d. 14 juni.

Find alle VM landsholdstrøjer 2018 online

Det er ikke en hemmelighed, at vi hos INTERSPORT glæder os til VM 2018 i Rusland. Vores glæde deler vi med jer og alle fodboldinteresseret fans. Vores udvalg af vm landsholdstrøjer dækker nemlig over de største landshold som Argentina, Spanien, Belgien, Frankrig, England og selvfølgelig Danmark. Under VM skal vi stå sammen som en samlet nation og udvise samme opbakning som EM 1992, hvor Europamesterskabet blev vundet over Tyskland. Kan vi komme i samme position og komme i finalen mod eventuelt Tyskland, så skaber vi endnu en sensation! Hvis du er på udkig efter en bestemt landsholdstrøje, så finder du dem hos INTERSPORT. Bliv kampklar med dit yndlingslandshold og vær med enten i Rusland eller bag skærmen, når fodbold på højeste plan, bliver skudt igang. Overvåg de allerstørste internationalle stjerner trylle med bolden og score fantastiske mål alle snakker om. VM 2018 i Rusland bliver en slutsrunde som ikke bliver glemt. Du finder alle VM landsholdstrøjer online hos INTERSPORT eller i vores fysiske INTERSPORT butikker. Du kan med fordel tage ned i en af vores butikker og finde den rette størrelse. Find alle de flotte fodboldtrøjer under VM 2018 og støt dit landshold. Find alle danske landsholdstrøjer hos INTERSPORT og få dem leveret indenfor 1-3 hverdage. Om du skal sidde klar med hele familien, eller med et par venner bag storskærmen, har vi landsholdstrøjer til mænd, kvinder og børn. Må INTERSPORT ønske jer en fantastisk VM 2018 og lad de danske drenge komme langt i turneringen!