Sunday Sale på fodboldstøvler!

Her har vi samlet alle Gel-Kayano sko fra Asics - en af de mest populære løbesko nogensinde. Der er selvfølgelig den nyeste model der hedder Gel-Kayano 25, men vi har også Gel-Kayano 24 og Gel-Kayano 22.

Asics Gel Kayano

En af tidens mest populære løbesko er Asics Gel Kayano. Løbeskoen er ’tung’ på teknologi, men alt er til din fordel som løber. Asics har tiltænkt alle løbeforudsætninger for Kayano modellen. Asics Kayano har altid været en populær serie af løbesko, helt tilbage fra Kayano 20 til den nyeste version Asics Kayano 25. Løbeskoen, Asics Kayano, er en af de bedst solgte pronotions løbesko på markedet. Løbeskoen giver en god forbedret stabilitet med sit letvægts materiale. Løbeskoen har fået en forbedret hælkappe og en bedre stødabsorbering. Det betyder at din fod er placeret bedre i skoen, og den holdes fast af den stabile hælkappe. Hvis du er pronotionsløber, er Asics Kayano et godt løbevalg til fødderne. Hele kollektionen af Asics Gel Kayano består af en lang række generationer, hvor skoen er blevet forbedret hvert år. Asics Kayano 25 er det nyeste skud på stammen. Løbeskoen har Gel-kapsler og designet i et letvægts materiale. Det gør skoen perfekt til fast underlag. Løbeskoen har stabilitet og støddæmpning indbygget, som gør du ikke får markante stød ved løb. For at dine fødder kan ånde, er overdelen designet med mesh paneler som giver øget luftcirkulation.

Derfor skal du købe Asics Kayano 25 løbesko

Den nyeste model, Asics Kayano 25, er landet i jubilæum udgave hos INTERSPORT. Det som gør Asics Kayano til en bestseller indenfor løbesko, er den fantastisk bløde støddæmpning og stabilitet. Løbeskoen er en pronation løbesko og har sine egenskaber i orden. Grunden til de fleste køber Asics Kayano er ikke kun fordi butikkerne anbefaler det. Det gør topatleter også. Hele vejen rundt har man en bund solid løbesko som er smart og har den nødvendige støtte til pronation. I forhold til Asics Kayano 24 har man en mere fast og responsiv støddæmpning at løbe med. Udover dette mærkes skoen måske som en adidas Ultraboost ST eller New Balance 1260 til sammenligning.

Uden at fortælle hvor god Asics Kayano 25 er, så anbefaler vi løbeskoen. Også selvom du måtte have en af de tidligere modeller. Den er absolut blandt markedet bedste løbesko lige nu. Specielt hvis du har efterspurgt en løbesko med stabilitet og blød støddæmpning. Helt præcis får du en forbedret mellemsål, bedre pasform og øget greb ved ydersålen. Det er derfor du skal købe Asics Kayano 25 hvis du har været i tvivl indtil videre.

Asics Gel Kayano til pronotionløberen

Hvis du har ledt efter en løbesko som opfylder kravene for en pronotionsløber, så passer Gel Kayano til dig. Løbeskoen henvender sig til mild/moderat pronation. Skoen er lidt tungere end normale løbesko takket være sin gode stødabsorbering på ca 10 mm. Skoens vægt er 325g (størrelse 42). Kayano har vundet mange løbehjerter, takket være den kvalitet og de løbeteknologier, som skoen er opbygget af. Teknologien var allerede at finde i Kayano 20 versionen, og siden hen blevet opdateret, hvert år, med sin nyere version. Løbeskoen er blevet mere mild i sin holdning, og derfor mindre kontrollerende end den var for bare 3-4 år siden. Kayano 22 og 23 er ikke blevet en neutral løbesko, men den er blevet mere fleksibel og mindre støttende. Kayano er stadigvæk i sin bedste klasse, men anbefales ikke som konkurrencesko. Har du planer om 5-10 km løbeture er skoen fantastisk. Har du planer om at sætte små personer rekorder, anbefaler vi en anden Asics løbesko. Hos INTERSPORT er vi helt fremme med den nyeste Asics Kayano 25, men tilbyder også ældre modeller som den populære Gel Kayano 23 og 24.

Øg din performance med Asics Gel-Kayano løbesko

Asics Gel-Kayano løbeskoene er nok nogle af de mest elskede og populære løbesko på markedet, og med deres løbende forbedring og udvikling af løbeskoen sørger Asics for, at deres Asics Gel Kayano løbesko hele tiden bliver bedre. Derfor har vi hos INTERSPORT altid et stort udvalg af Asics Kayano løbesko til både mænd og kvinder. På den måde kan du få det bedste ud af din løbetur, uanset om du er professionel løber eller bare holder af at løbe en tur et par gange om ugen. Asics kommer ofte med nye modeller af den populære Gel-Kayano, og vi har selvfølgelig altid de nyeste modeller både online og i vores mange butikker landet over. Hvis du ikke har stiftet bekendtskab med Asics før, så kan vi fortælle dig, at Asics er et japansk sportsmærke med rigtig mange års erfaring i at skabe blandt andet løbesko, men også en masse andre sportssko og sidenhen sportstøj. Asics står for ”Anima Sana In Copore Sano”, hvilket på dansk kan oversættes til ”en sund sjæl i et sundt legeme”, og det stemmer godt overens med mærkets filosofi om at hjælpe mennesker med at leve et sundt og aktivt liv.

Asics Gel Kayano løbesko til dig med pronations-løbestil

Når du skal finde et par dame løbesko, er det for det første vigtigt, at du kender din løbestil. Det er nemlig den måde, du løber på, der er med til at bestemme, hvilken støtte du har brug for i din løbesko. Din løbestil kan karakteriseres på tre forskellige måder: enten har du en supination løbestil, en neutral løbestil eller en pronations-løbestil. Omkring 80 procent af alle danskere har en pronations-løbestil, og derfor bliver der også lavet rigtig mange løbesko til netop denne løbestil. Herunder også Asics Gel-Kayano, som er en af de mest populære løbesko til pronations-løbestil. Når du har en pronations-løbestil, betyder det, at din fod falder indad, når du løber. Det betyder, at der er behov for meget støtte på indersiden af foden, så foden bliver rettet op, og du slipper for overbelastning. Når du vælger en Asics løbesko Gel Kayano model er du sikker på at få en løbesko, der giver dig den optimale støtte og komfort, når du har en pronations-løbestil. Det sikrer, at du altid kan yde dit bedste, når du skal ud og løbe. Og det vil man jo helst ikke sige nej til.

Asics Gel-Kayano 24 løbesko

Hvis du leder efter et par løbesko med sublim komfort og støtte, så behøver du ikke at kigge længere end til et par af de populære Asics Gel Kayano 24 løbesko. Asics Kayano 24 løbesko vil passe perfekt til dig, der har en pronation løbestil. Disse løbesko har en støttende kile på indersiden, som hjælper med at rette din fod op, når du løber, så du ikke kommer til at overbelaste dine ankler eller knæ. Samtidig har Asics Gel Kayano 24 en fantastisk stødabsorbering på grund af laget af FlyteFoam og gel-puderne omkring hælen og forfoden. Skoen er designet, til at du kan øge din performance og udholdenhed, når du løber.

Asics Gel Kayano 23 dame

Når du vælger Asics Gel Kayano 23 løbesko, får du et par løbesko, der er nogle af de bedste på markedet. Asics Gel Kayano 23 dame er løbesko til dig med en pronation løbestil. Når du vælger Asics Kayano dame løbesko får du en sko, der giver dig den nødvendige støtte på indersiden af skoen, og samtidig får du god stødabsorbering med Asics specielle FlyteFoam. Derfor giver Asics Kayano 23 dame dig den optimale støtte og komfort, så du kan yde dit bedste, når du er ude og løbe og slippe for trælse skader. Vi har Asics Gel Kayano 23 i flere modeller, så du kan vælge den model, der passer bedst til din smag.

Asics Gel-Kayano 22 løbesko

Hvis du vælger Asics Gel Kayano 22 som din næste løbesko, så får du en af de mest populære løbesko, som du kan finde på markedet. Asics har mange års erfaring med at designe løbesko og sportstøj, og de forbedrer løbende deres modeller. En Asics Gel Kayano 22 løbesko er til dig, der har en pronation løbestil. Med denne løbesko får du en sublim stødabsorbering, så du ikke overbelaster dine knæ. Samtidig er skoen designet til at give dine fødder optimal støtte og komfort. Asics Kayano 22 er designet med henblik på at øge din udholdenhed og performance. Så hvis du leder efter løbesko, der er lidt ud over det sædvanlige, så vælg et par Asics Kayano 22 løbesko!

Asics Gel-Kayano tager dit løb til et nyt niveau

Den rigtige løbesko kan gøre underværker for din løbetur og din performance, når du løber. Uanset om du er nybegynder eller erfaren løber, så er den rette løbesko det absolut vigtigste for, at du kan yde dit bedste, blive bedre og undgå trælse skader. Hvis du vælger en Asics Gel-Kayano får du en sko, der er designet til at få dig til at yde bedre. I alle skoens elementer er det tænkt ind, hvordan du får den bedste komfort, stabilitet og støtte, så du kan holde til at løbe længere og hurtigere. Asics Kayano er designet til udholdenhed, hvilket skinner igennem i stort set alle skoens elementer. Lige fra designet i hælen, der sikrer, at din hæl bliver holdt stabil i skoen til Asics’ specielle FlyteFoam, der giver dig den optimale stødabsorbering, når du løber afsted på vejene. Samtidig er skoens materialer nøje designet til, at din fod nemt kan ånde og have det behageligt i skoen – selv når du har det varmt. Med en Asics Gel-Kayano løbesko får du altså en sko, der giver dig essentiel support og komfort. Og det kan være med til øge din performance. Hvis du er vild med Asics Kayano, kan du også se nærmere på nabo skoen, Asics Nimbus samt modellen Asics GT 1000/2000.

Gode tilbud på Asics Gel-Kayano løbesko

Det er ikke helt billigt at skulle have et par nye løbesko, hvis du gerne vil have de bedste løbesko, du kan få. En tommelfingerregel er, at et par løbesko skal skiftes ud, når du har løbet 1000 km i dem, og hvis du løber regelmæssigt, så bliver det altså ca. en gang om året, at du skal have penge op af lommen for at få et par nye sko. Hvis du har en pronation løbestil, hvor din ankel falder indad, når du løber, så er et af de bedste par løbesko Asics Gel-Kayano. Med disse løbesko får du nemlig den helt rigtige støtte og komfort til denne løbestil. For at du regelmæssigt kan skifte dine Asics Gel-Kayano løbesko, så du ikke risikerer at overbelaste dine led eller få andre skader, så kan du altid finde gode Asics Gel Kayano tilbud hos INTERSPORT.

Find det rigtige tilbud på Asics Gel-Kayano

Hos INTERSPORT bestræber vi os på altid at have gode Asics Gel Kayano tilbud, hvor du kan spare mange penge i forhold til den normale pris. Så har du råd til at skifte dine løbesko i ordentlig tid, så du ikke får en dårligere performance på grund af slidte sko. Ofte kan du finde tilbud på Asics Gel-Kayano løbesko, hvor du kan spare helt op til en tredjedel af den oprindelige pris. Så kan du hurtigt få sparet sammen til et nyt par løbesko. Hos INTERSPORT finder du Asics Gel Kayano tilbud på modeller til både damer og herrer. Du finder selvfølgelig også altid gode tilbud på de nye modeller, så du kan få den bedst mulige løbesko. Du kan se hele vores store udvalg af gode tilbud på Asics Gel Kayano løbesko her på siden og vælge den model og det design, som du synes bedst om.

Bredt udvalg af de nyeste Asics Kayano modeller

Hos INTERSPORT er vi vilde med de populære Asics Gel-Kayano løbesko, og derfor sørger vi også altid for at have et bredt udvalg af de nyeste modeller af løbeskoen til både mænd og kvinder. Asics lancerer løbende nye modeller af Gel-Kayano, hvor de hele tiden arbejder på at gøre skoen endnu bedre, så du kan få den bedst mulige løbetur. Når Asics lancerer en ny model af den populære løbesko kommer den selvfølgelig altid i flere forskellige moderne farver, så du kan vælge den sko, der passer bedst til din smag. Og hos INTERSPORT kan du selvfølgelig altid være sikker på at finde de nyeste modeller. Når du har fundet den model af Asics Gel-Kayano, som er den helt rigtige for dig, så kan du med fordel også tage et kig på vores store udvalg af andet løbeudstyr til både mænd og kvinder. Hvis du for eksempel trænger til en ny sports bh, som kan give dig den nødvendige support, så kan du finde et bredt udvalg af smarte modeller fra populære mærker. Du kan også finde et smart pulsur eller gps ur, så du har styr på, hvordan træningen skrider frem. Det kan hjælpe dig med hele tiden at yde lidt mere. Uanset hvad du leder efter, når det gælder løbeudstyr, så kan du med garanti finde det her hos INTERSPORT.