cyber monday
cyber monday

Modtag vores tilbud som den første

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så sender vi mails før, under og efter Cyber Monday. Bliv opdateret på en af årets største udsalgs dage. Vær opmærksom på, at du også vil modtage vores andre nyhedsbreve med gode tilbud og nyheder.

CYBER MONDAY HOS INTERSPORT

Der er altid snak om Black Friday når vi nærmer os november måned. Cyber Monday er dog også en kæmpe shopping dag man ikke må gå glip af. Det er en dag hvor man online får en masse gode tilbud i kun 24 timer. Det er shoppedagen online for tilbud og rabatter. Det er dog ikke hvilken som helst dag. Der kommer til at være eksklusive tilbud og rabatter som KUN er vilde i 24 timer. For at huske dagen, kan man huske på at Cyber Monday er ALTID mandagen efter Black Friday.

IKKE EN ALMINDELIG MANDAG!

Man må ikke forveksle Cyber Monday med en almindelig mandag med tilbud. Dagen er skræddersyet til at indholde en masse ekstraordinære tilbud. Cyber Monday er en dag hvor shopping foregår online. Det er på INTERSPORT.dk at du finder tusindvis af smart og funktionelt sportstøj og sportssko. Cyber forbindes med online branchen og Monday er selve dagens placering. Der er ikke direkte forbindelse til Black Friday, men dagene indeholder begge fantastiske tilbud. Du tænker måske at du allerede har shoppet løs om fredagen hvor Black Friday stod på. Det er en god ide at have lidt ekstra kredit på kortet, for dagen har nogle super tilbud man ikke fik Black Friday.

HISTORIEN OM CYBER MONDAY

Begivenheden stammer fra USA som de fleste begivenheder som Singles Day, Black Friday, Valentinsdag mm. Cyber Monday er en online shopping dag hvor man både kan finde tilbud på INTERSPORT.dk og i vores INTERSPORT butikker. Det er en dag som er kendt som en af de allerstørste shoppingdage online. Ideen med dagen var at skabe et lignende tiltag til Black Friday, bare online. Black Friday blev dog også hurtigt den største shopping dag online. Idag holder man ved Cyber Monday og gjort den til en kæmpe tilbudfest. Det som startede som en begivenhed i USA er indenfor de sidste år blevet taget til Danmark. Det er den perfekte anledning til at finde vilde priser og gå ind i jagten efter de bedste rabatter.

Fri fragt på alle forsendelser

Når du handler hos Intersport, får du altid fri fragt – uanset størrelsen på din ordre til nærmeste GLS pakkeshop eller til en af vores mange butikker. Du betaler derfor kun den pris, som du køber for. Du kan bytte eller returnere en vare som er købt på webshoppen i hele 365 dage, ved at sende den tilbage til os. Eller du kan henvende dig i en af vores butikker, hvor du også har mulighed for at bytte eller returnere en vare købt på webshoppen.

Modtag vores tilbud som den første