Asics Gel-Kayano 30
Asics Gel-Kayano 30

GEL-KAYANO 30 - Stabilitet har aldrig føltes bedre!

De helt nye GEL-KAYANO 30 løbesko fra ASICS er landet i en ny og opgraderet version med 4D GUIDANCE SYSTEM™ og PureGEL™ teknologi. Oplev en yderst komfortabel stabilitetsløbesko!

Gel-Kayano til den neutrale løber

Støddæmpende komfort og stabil støtte til dine løbeture! De nye Gel-Kayano 30 er opgraderet med 4D GUIDANCE SYSTEM™ og PureGEL™ teknologi. Oplev en yderst komfortabel stabilitetsløbesko med en FlyteFoam-mellemsål som er et ideelt valg til både korte og lange løbeture.

ASICS GEL-NIMBUS™ 25

Nyt look og nye features: Med den nye PureGEL™ teknologi vil du opleve en blødere løbesko end den foregående model. PureGel™ er yderst stødabsorberende, sikrer blødere landinger og mere jævne overgange. Løbeskoen har også fået en opgradering på sålen, hvor der er tilføjet 20% mere FF BLAST™ PLUS ECO skum. Prøv de helt nye GEL-NIMBUS™ 25 og mærk forskellen.

Gel-Nimbus til den neutrale løber

Er du en neutral løber, så lander og letter du i samme position i hvert afsæt. Gel-Nimbus er neutrale løbesko, der med PureGEL™ teknologi i mellemsålen og sin lette og affjedrende sål, hvor der er tilføjet 20% mere FF BLAST™ PLUS ECO skum, bringer positiv energi til dine afsæt*. Gel-Nimbus 25 egner sig både til erfarne løbere såvel som nybegynderne. *fra model 25 og frem