Odense Boldklub – Spillertrøjer og merchandise

OB eller striberne er de mest kendte synonymer for den traditionsrige fodboldklub, Odense Boldklub. Siden 1887 har Odense været repræsenteret med de fynske striber og klubben spiller også i den mest prestigefulde danske liga, Superligaen. Odense Boldklub har vundet 3 danske mesterskaber og er indehaver af 5 pokalmesterskaber. Når striberne fra Fyn byder op til dans, sker det på EWII park i Odense, med 12 manden bag målet. Siden 1995 har Odense Boldklub nemlig haft selskab af deres officielle fanklub, ’De Stribede’, som altid støtter holdet i medgang og modgang. Det siges at mellem 1975-1990 havde OB deres storhedstid med oprykning i første division og 2 år efter blev OB danske mester under den gamle landholdstrøjer Richard Møller Nielsen. De efterfølgende år bød på europæisk fodbold for mesterhold og OB genvandt den danske liga i 1982 og landspokalen i 1983, og kan kalde sig Danmarksmester og pokalmester ”the double”. Som rigtig OB-fan, har klubben haft kæmpe profiler som Lars Høgh der opnåede 817 kampe for OB’s førstehold og Thomas Helveg med en masse kampe hos Odenseanerne.

Stort udvalg af OB spillertrøjer

Odense Boldklub var også en dominerende faktor på international plan i 1990’erne, da de formåede at slå Real Madrid på hjemmebane for at komme videre i den europæiske liga. Når man ser tilbage på øjeblikket kan det beskrives som ’Miraklet i Madrid UEFA-cup 1994/95’. Øjeblikke som disse glemmer man næppe som Odense Boldklub tilhænger. Det er øjeblikke som disse der gør OB til Fyn’s stolthed indenfor fodbold. De seneste par år har budt på op og nedture for Odense Boldklub. Desto mindre handler OB om sammenhold og at få OB på rette spor igen. Dette gør man ved at komme på EWII Park og hylde holdet som kæmper for Fyn og Odense. Hvis man endnu ikke har fået købt en OB spillertrøje, finder man et kæmpe udvalg her på siden. INTERSPORT er nemlig OB’s officielle fanshop side med spillertrøjer og merchandise til den store OB-fan.

Find OB spillertrøjer og udstyr online

Der er ingen under, heller ingen over, når det kommer til Odense Boldklub. Med mottoet ’Sammen for klubben. For byen. For altid’ banker det fynske hjerte for at støtte op om Fyens bedste superliga hold. Fodbold handler om fællesskab og det at dele en oplevelse med sin familie eller venner. Det handler om at hylde sit fodboldhold igennem op- og nedture. Odense Boldklub er en traditionsrig klub som har eksisteret i mere end 125 år. For at støtte holdet, kan man vælge at købe en OB-trøje, OB-halstørklæde, OB-shorts, OB-rygsæk eller andet OB merchandise. Det handler om klubben og international fodbold. Du finder den officielle OB fanstore webshop hos INTERSPORT og hele udvalget af hjemmebanetrøjer og udebanetrøjer fra den nuværende sæson og sidste. Sæt dit personlige præg og få trykt OB spillertryk på bagsiden af din OB-trøje. Du kan altid tage ned i din lokale INTERSPORT butik og prøve trøjen på. Dertil har du også mulighed for at købe trøjen på stadion inden kampstart. Hvis du bestiller online her på siden, tilbyder vi GRATIS fragt og 1-3 dages levering. Køb en OB spillertrøje som gave eller opdaterer din trøje til sæsonens udgave. FORZA ODENSE.