SKIBUKSER

Vi har samlet alle vores skibukser til dig lige her. I vores store udvalg kan du altid finde de bukser, som passer perfekt til dig uanset om du skal på skiferie eller blot holde dig varm i vintermånederne. Du finder også skibukser i alverdens farvekombinationer og måske er du heldig og finde et par bukser på tilbud!

Skibukser til familien

Mange danske familier er vilde med at tage på skiferie, specielt i vinterferien. For at være klædt ordentlig på kræver det at man køber skitøj. Skitøj består af skijakke, skibukser, skihandsker, skiundertøj, skisokker og skiudstyr som hjelme og skiskjold til ryggen. Her på siden har vi samlet alle vores skibukser fra mærker som Etirel, McKINLEY, 8848, Salomon, Peak Performence og flere. Det vigtigste for at kunne tilpasse sig vejret er at være klædt på komfortabelt og tilpas.

Vælg skibukser efter komfort og udseende

Der er mange skibukser at vælge imellem, så det handler om at finde ud af hvad behovet er. Det er ikke alle som skal bruge de dyre skibukser med ekstra funktioner. Hvis man blot er på skiferie med familien, har man ikke behov for at investere dyrt i det helt tekniske. Her kommer et par skibukser fra Etirel til god gavn. Det er smarte skibukser med snefang og et højt vandsøjletryk. Det er både herrer, damer og børn som kan benytte sig af smarte Etirel skibukser.

Det der er vigtigst når man køber skibukser er, åndbarhed, vandtæthed og komfort. Alle skibukser som findes her på siden er optimeret til at kunne klare en skiferie og kunne bruges i flere sæsoner. Ikke nok med at skibukserne holder dig tør, så holder de dog også tilpas varme uden at overophede. Det er takket være den aktive pasform som tilpasser sig efter kroppens bevægelser. Selvom skibukser ser stive og one-size ud, så er de designet til at man kan være smidig ned af pisten. Med tapede sømme, snefang, seler og justerbar greb om livet, slipper sneen ikke ind og skibukserne sidder på plads.

Stort udvalg af nedsatte skibukser

Det er ikke hverdag at man tager på skiferie. Derfor kan det også godt være budgettet for skitøj ikke er alt for højt. En god løsning er at kigge efter billige skibukser her på siden. Ved at vælge filtrering ’tilbud’ vises kun alle vores aktuelle skibukser på tilbud. Der er gode besparelser til hele familien. Selvom skibukserne er på tilbud, betyder de ikke at kvaliteten er dårligere. Mange køber deres skitøj på tilbud grundet de få gange om året man kan bruge det. Dertil har man sparet penge som man kan bruge på andet skitøj. Du kan se alle vores aktuelle tilbud her.

Du kan købe dine skibukser her hos INTERSPORT. Vi tilbyder de største brands indenfor skisport som Salomon, 8848, Peak Performence samt vores egne brands Etirel og McKINLEY. Køber du dine skibukser online tilbyder vi gratis forsendelse. Det betyder flere penge til skiferien med familien. Skibukserne har du fremme indenfor 1-3 hverdage og så er du klar til at kigge efter det næste skitøj og tilbehør.