VINTERSTØVLER

Vi har samlet alle vores støvler til dig lige her. I vores store udvalg kan du altid finde støvler til en tur i skoven, til skiferien eller blot til at holde dig varm i de kolde måneder. Uanset om du søger korte eller lange vinterstøvler, så har vi helt sikkert et par, som passer til dig. Du finder også vinterstøvler i alverdens farvekombinationer og måske er du heldig og finde et par støvler på tilbud!

Vinterstøvler til hele familien

Winter is coming. I Danmark oplever vi tit sneen falde tungt og længe. Det betyder glatte veje, masser af vådt og smattet sne og vand. Det holder det almindelige fodtøj ikke til og det kræver et par støvler. De støvler skal helst være designet til snevejret. Det betyder at vinterstøvler skal findes frem. Der er dog nogle krav til de vinterstøvler før de egner sig til snevejret.

Vælg vinterstøvler i høj kvalitet

Det der er vigtigst når man finder vinterstøvler, er at støvlerne er varmeisolerende, åndbare og vandafvisende. Det hjælper ikke at have støvler som ikke kan holde sneen ude. Der kommer nemlig sne på overfladen af støvlerne og i takt med det bliver liggende smelter sneen og støvlen bliver våd og tung. Hvis ens vinterstøvler ikke er vandafvisende, kan man hurtigt blive syg og det føles ikke komfortabelt at gå længe med våde sko. Af støvlen er vandafvisende betyder ikke den er vandtæt. Her skal man have fat i gummistøvler som anvender et andet materiale. Ingen støvler er vandtætte med mindre de er lavet i et syntetisk plastmateriale.

Ikke nok med at støvlen skal være vandafvisende, så skal støvlen også kunne holde på varmen. I koldere vejr har man brug for fodtøj som kan holde ens fødder varme. Det gælder ikke kun i snevejr, men generelt i koldt og blæsende vejr. En af de løsninger for at holde fødderne varme er at købe vinterstøvler med for. Ydrematerialet er vandafvisende og materialet forinden tager højde for varmeisolering.

Det er ikke altid det bliver prioriteret, men vinterstøvler skal have et godt greb på underlaget. Når først sneen har lagt sig og trykket ned, føles det som om at gå på is. Her skal man sænke på ydersålens mønster som ikke skal være fladt, men have små mønstre som sikrer et godt greb.

Køb billige vinterstøvler og gå vinteren i møde

Du kan finde en masse gode tilbud på vinterstøvler hos INTERSPORT. Hvis du leder efter vinterstøvler, kan du finde gode varianter som holder på varmen og har en god pasform. Om du leder efter vinterstøvler til en god pris, finder du både til herrer, damer og børn. Vi tilbyder brands som du kender: McKINLEY og Timberland, som altid leverer i høj kvalitet. Du kan købe dine vinterstøvler online og få gratis forsendelse. Gå vinteren i møde med et par gode støvler til en god pris.