undefined
undefined

Summer vibes

Forny sommergarderoben med en masse nyheder og udsalgsvarer til hele familien.

POPULÆRE MÆRKER

Se alle mærker
undefined
undefined

EM I FODBOLD

Vær klar foran skærmen, når der bliver vist EM i fodbold 2021. Find de forskellige spillertrøjer her.

undefined
undefined

DE NYE GEL-KAYANO 28

Tag de helt nye GEL-KAYANO 28 med på dine korte eller lange løbeture – uanset distance vil du være sikret langvarig komfort og pronations støtte hele vejen.

undefined
undefined

Træn smartere med Instinct Solar!

Med sports-apps direkte på håndleddet, få meddelelser fra telefonen, med GPS og mange andre fantastiske funktioner i ét ur. Et smartwatch med op til 54 dages batteritid og som oven i købet kan oplades via solen.

undefined
undefined

De helt nye GARMIN Forerunner 55

Uret har flere nye funktioner og er meget nemt at betjene, så du kan fokusere på dit løb. Forbind uret til GARMIN CONNECT og få mest muligt ud af dit nye ur.

undefined
undefined

Rens verdenshavene for plastisk

75% af materialet i alle Liiteguards løbetights er lavet af genanvendt materiale opsamlet fra havet. Sæt komfort, støtte og materiale i højsædet og hop i et par nye tights – Perfekte til både løb og træning.

undefined
undefined

Run on clouds

Har du prøvet at løbe i en ON letvægtsløbesko? Cloudflow er en neutral løbesko med ekstrem stødabsorbering til både de korte og lange distancer. Fås både til damer og herrer.

undefined
undefined

Stolt "legekammerat" og sponsor til Lykkeliga

T-shirten der hylder Danmarks lykkeligste fællesskab. Trøjen er sort med flot stjernemønster i antracit - stjernerne symboliserer naturligvis LykkeLiga-spillernes stjernestatus. Forventes at være på lager i uge 27/28. Forudbestil allerede nu.

Populære produkter