Den nye Nike Pegasus 37 til damer og herrer

TOGETHER WE FLY

Elsker du sport?

Bliv elev i INTERSPORT

Hos INTERSPORT tager vi rengøring og hygiejne alvorligt. Vi gør rent i butikken hver dag, og alle medarbejdere vasker hyppigt hænder. Vi afspritter dørhåndtag og øvrige flader flere gange dagligt. Tak fordi du støtter lokalt.

Velkommen til verdens største sportskæde – INTERSPORT

Hos INTERSPORT.dk finder du et kæmpe udvalg af sportstøj og sportssko. Vi tilbyder et stort sortiment af fodbold, løb, mode, outdoor og fitness, samt mange andre sportsgrene. Du finder et af landets største udvalg af smart og funktionelt sportstøj, løbetøj, fitnesstøj og meget mere. Opdag en verden af nyt sportstøj og sko som du ikke har set før. Som verdens største sportskæde har vi også verdens største sportsbrands som NIKE, adidas, PUMA, Hummel, Reebok, Salomon og mange flere. I samarbejde håndplukker vi det bedste af det bedste til jer. Hos os handler det om sport til dig. Derfor finder du smart og lækkert sportstøj, sportssko og udstyr i et prisleje hvor alle kan være med. INTERSPORT er for hele familien. INTERSPORT tilbyder en række eksklusive mærker som McKINLEY til outdoor, TECNOPRO til hardware, ENERGETICS til fitness, PRO TOUCH til løb, FIREFLY til aktive sport og Etirel til fritid.

INTERSPORT på verdensplan

Med en kæde bestående af mere end 60 butikker i Danmark og næsten 6200 butikker på verdensplan, er INTERSPORT den største sportskæde i verden. Med et stærkt fællesskab og kendskab til sporten som helhed, kan vi sikrer dig en oplevelse du ikke glemmer, når du besøger en af vores butikker. Selvom vi operere internationalt, er vores danske butikker ejet af lokale sports forhandlere som hver dag arbejder på at give dig en lokal og behagelig betjening. INTERSPORT handler om sport for alle, også helt lokalt. Det er vores mission at bringe sporten til dig i alle lokale hjørne af Danmark.

Stort udvalg af træningstøj til børn og voksne

Som verdens største sportskæde arbejder vi målrettet på at være verdens bedste sportskæde baseret på kundehåndtering, udvalg af produkter og den rette pris. Vi ønsker, at du kommer tilbage og får den samme gode oplevelse på tværs af alle vores kanaler. INTERSPORT tilbyder fragtfri levering på alle ordre til nærmeste GLS pakkeshop eller levering til INTERSPORT butik. Dette er en unik service, som vi tilbyder alle vores kunder, når de handler på INTERSPORT.dk. Hvis du finder ud af, at størrelsen, farven eller materialet ikke var dig, har du altid udvidet 365 dages byttegaranti hos os, hvor du både kan bytte online men også i din lokale INTERSPORT butik. Vi arbejder målrettet mod hurtig levering indenfor 1-3 hverdage. Du kan være i trygge hænder, når du handler online. Vi er nemlig e-mærket, hvilket betyder sikker og tryg handel online.

Find det nyeste sportstøj og sportssko hos INTERSPORT

Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor i en verden af sportstøj og sportssko. Lad din rejse starte hos INTERSPORT. Det er vores mission at gøre din sportsrejse behagelig og hjælpe dig med at finde netop det, som du søger. Leder du efter fodboldstøvler, løbesko, sneakers, jakker, støvler eller mere, så finder du det her. Med et stort varelager i butik og online har vi mange størrelser, farver og modeller på lager. Som kunde hos INTERSPORT har du mulighed for at tilmelde dig vores klub ’CLUB INTERSPORT’. Her får du fordele som de nyeste nyheder, invitationer til arrangementer, konkurrencer samt en attraktiv bonusordring. Det er GRATIS at være medlem og kræver ikke et ekstra medlemskort i pungen.

Vis mere Vis mindre