undefined
undefined

GØR ET GODT SOMMER KUP!

Bliv klar til sommeren og de varme dage. Vi har her samlet en masse gode tilbud til damer, herrer og børn - så I kan blive klar til det gode vejr og sommerferien. Du kan bl.a. finde shorts, t-shirts, sandaler, badetøj og meget mere.

undefined
undefined

SKAL DIT BARN PÅ EFTERSKOLE?

Og har du endnu ikke fået styr på alt grejet. Vi har her samlet en masse produkter til dit barn. Du kan finde alt fra sneakers, jogging sæt til regntøj. Du kan også finde den komplette pakkeliste.

POPULÆRE MÆRKER

Se alle mærker
undefined
undefined

DEN NYESTE NIKE PEGASUS ER LANDET!

Den nyeste Nike Pegasus er landet! Klassikeren er tilbage i en ny model! Den nye Air Zoom Pegasus 39 er nemlig lige landet. Lad den hjælpe dig med at nå nye højder, og flyv afsted på dine løbeture.

undefined
undefined

STØTTE ER ALTAFGØRENDE

Sports bh’er til kvinder i alle størrelser. Lad os hylde alle kropsformer, alle træningsøjeblikke, alle dem som støtter os til at nå vores mål. Med den rigtige støtte er der ingen grænser.

undefined
undefined

De helt nye Garmin FORERUNNER 255 og 955 er landet

I FORERUNNER sortimentet finder du ure, som du nemt kan tilpasse din træning og som kan guide dig til at opnå bedre præstationer.

undefined
undefined

Stort løbesortiment hos INTERSPORT

Lad ikke varme, regn eller blæst stoppe dig fra at løbe en tur. Med de rigtige løbesko og den rigtige beklædning, så er al slags vejr løbevejr. Udforsk vores store sortiment lige her.

undefined
undefined

Tour de France

I år kommer Tour de France til Danmark. Du kan støtte de danske cykelrytter på de 3 etaper i Danmark den 1.-3. juli 2022. Få årets førertrøje eller andet merchandise og vær klar til at støtte alle rytterne.

undefined
undefined

SOL OG SOMMER BETYDER BADESÆSON!

Gør dine børn klar til at plaske rundt i vandet eller til leg i solen i det nye badetøj fra Hummel. Det er skabt til aktive børn, som aldrig sidder stille, og det er kommet i mange skønne sommerfarver til drenge og piger.