ADIDAS COPA FODBOLDSTØVLER

Adidas Copa er en ikonisk fodboldstøvle, som er blevet tilpasset til nutiden. Støvlen har siden sin debut i FIFA World Cup i 1982 siddet på fødderne af mange talentfulde spillere både professionelle og amatører. Med det ergonomiske støvledesign, den indbyggede sokkonstruktion og laceless-teknologien får du en støvle med masser af kontrol og god pasform.

adidas Copa fodboldstøvler

Har man været fodboldspiller siden 80'erne så kender man historien til de ikoniske adidas Copa Mundial. Hvis man er fodboldspiller i 00'erne så kommer en helt ny historie: adidas Copa fodboldstøvler. De legendariske fodboldstøvler er tilbage på fodboldbanen med en helt ny historie. adidas Copa er en af de mest solgte fodboldstøvler i verden og det er fantastisk at se modellen på hylderne igen. Det unikke ved adidas Copa er læder overdelen som giver en fantastisk komfort. Det ikoniske bag Copa Mundial er stadigvæk beholdt som kerneværdier i de nye adidas fodboldstøvler. Det nye ved Copa er den spændstig fornemmelse med bolden. Ved hjælp af Purecut-forfodssok har du den bedste kontakt med bolden, da ingen snørebånd, kanter eller påsætninger kommer i vejen for dit touch. På en våd fodboldbane er adidas Copa bygget til at reducere indtaget af vand, takket være den innovative læderbehandling. Hele konstruktionen er gennemført og gjort så sømløs som muligt for at skabe en kontrolleret oplevelse med bolden.

Den ikoniske fodboldstøvler vender tilbage

Tilbage i 82 fik Copa sin debut på banen og siden hen har fodboldstøvlen vundet mange hjerter. Med så lang en historie, fortjener fodboldstøvlen et comeback. De nye adidas Copa fodboldstøvler holder dig stærk på banen og lader fødderne ånde. Den nye teknologi, Copa Tech, giver en fantastisk boldkontrol ved første touch. Overdelen er imiteret læder som giver en fleksibel konstruktion men har et godt lockdown på foden. Fodboldstøvlen er adidas bud på en støvle som giver et kontrolleret touch og en fantastisk pasform. Er du typen som kommer først på bolden, har du altid et overtag på dit næste træk. Med en kængurulæder overdel får du et slidstærkt materiale som har tæt kontakt med bolden. Hos INTERSPORT finder du topmodellen adidas Copa 19+, men kan også prøve kræfter med 19.1,19.2 samt 19.3 til de helt små Copa fans. Vi leverer dine adidas Copa fodboldstøvler gratis og du har dem indenfor 1-3 hverdage.