Asics Gel-Cumulus løbesko

Uanset om du er nybegynder, når det gælder løbetræning, eller om du har løbet ofte og langt i mange år, så gælder det om at have et par gode løbesko, der passer til din løbestil. Faktisk er et par ordentlige løbesko det vigtigste løbeudstyr, du skal anskaffe dig. For det er dine løbesko, der hjælper dine fødder godt afsted ud ad vejene, og som passer godt på dine fødder og knæ, så du ikke ender med overbelastninger eller andre skader, der pauser din løbetræning. Når du skal have et par nye løbesko, gælder det først og fremmest om at vælge et par løbesko, der passer til din løbestil, så du får den nødvendige støtte og komfort, der hjælper dig med at yde det bedste. Hvis du gerne vil have de bedst mulige løbesko, så vil vi hos INTERSPORT anbefale, at du vælger et par løbesko fra Asics. Asics er et japansk sportsmærke med mange års erfaring i at designe de bedste løbesko. Og deres erfaring bruger de på hele tiden at skabe nye og bedre modeller, der hjælper dig med at øge din performance og beskytter dig mod uønskede skader. Hvis du har en neutral løbestil, så vil Asics Cumulus løbesko være et rigtig godt valg.

Asics Gel-Cumulus løbesko til dig med neutral løbestil

Når du skal købe et par nye løbesko, skal du vide, hvilken løbestil du har. Du kan enten have en supination løbestil, en neutral løbestil eller en pronation løbestil. Hvis du ikke kender din løbestil, så vil vi anbefale, at du kommer ind forbi en af vores mange butikker, hvor du kan få lavet en løbestilsanalyse, så du kan finde de løbesko, der passer rigtigt til din fod. Når du har en neutral løbestil, betyder det, at du ikke har noget indfald ved anklen, når du træder ned. Derved bliver din kropsvægt fordelt lige ned gennem benet. Til en neutral løbestil er en Asics Cumulus løbesko som sagt et godt valg.

Løb vejene tynde med Asics Cumulus løbesko

Asics Cumulus løbeskoen kan fås i flere modeller, blandt andet Asics Gel Cumulus 17. Med en Asics Cumulus løbesko får du en sko, der egner sig til dig, der elsker komfort og lange løbeture. Asics Cumulus har innovative teknologier, som blandt andet Impact Guidance System, der hjælper din fod med at bevæge sig mere naturligt, når du løber. Samtidig hjælper Gel Cushioning System med at mindske stød ved påsætning og afsætning. Materialerne i skoens overdel giver dig god mulighed for, at dine fødder kan ånde. Samlet set får du altså en løbesko med god komfort, unik stødabsorbering og støtte. Det hjælper dig med at øge det bedste, når du løber på vejene. Du finder Asics Cumulus og Asics Gel Cumulus 17 løbesko til både mænd og kvinder. Hos INTERSPORT kan du altid finde de nyeste modeller, så du er sikker på at få den bedste løbesko. Samtidig kan du vælge det design, der passer bedst til din stil. Hvis du ønsker at bevæge dig i en dyrere prisklasse i samme løbestil, er Asics Nimbus den tætteste bror til Cumulus.