Sunday Sale på fodboldstøvler!

Dumbbells og håndvægte

Dumbbells er en form for frie vægte og er træningsudstyr, der anvendes til især styrketræning eller stabilitetsøvelser. De kommer som regel i par af to, og kan bruges sammen med en i hver hånd, eller individuelt. Håndvægte er blevet brugt i mange hundrede år, og det siges, at dumbbells har fået sit navn fordi de ligner den ting, man i gamle dage brugte til at ringe på den store kirkeklokke med. Her på siden kan du se vores udvalg af dumbbells, som du kan bruge til din træning på mange forskellige måder. Der findes flere forskellige typer af dumbbells. Nogen kan justeres i vægt, imens andre har en fast vægt, der ikke kan justeres. Derudover varierer designet utroligt meget, hvor du kan finde dumbbells, der er rå og maskuline i designet, men også kan finde nogen i flotte, feminine farver. Dyk ned i vores udvalg her hos INTERSPORT og find de dumbbells, der matcher den vægt og det design, du søger. Det er dog en god ide at iføre sig i det rette træningstøj som et par fitness shorts, træningssko og fitness t-shirt, for det giver sved på panden.

Få en stærk krop med dumbbells

Går du op i styrketræning, så ved du også, at dumbbells kan være en utrolig god accessory til mange forskellige øvelser. Derudover kan det også være både sjovt og hårdt at bruge i workouts, hvor du gerne vil have pulsen godt op. Dumbbells bliver eksempelvis hyppigt brugt inden for CrossFit, hvor både professionelle og amatører med stor fornøjelse bruger dem på mange forskellige måder. Er du i tvivl om, hvordan du skal gribe dumbbells an, så kan vi her gøre dig lidt klogere. I forhold til styrketræning, så er dumbbells rigtig gode i diverse skulder- og ryg- og brystøvelser. I forhold til en barbell, så kræver dumbbells noget mere stabilitet i øvelserne, hvilket er utrolig vigtigt at træne. Dumbbells er rigtig gode i forskellige pres-øvelser som fx ”military press” til skulderstyrke, bænkpres til brystet eller ”rows” til ryggen. Hos INTERSPORT kan du købe dumbbells fra ENERGETICS i forskellige vægtklasser og designs. Uanset om du er en rutineret bruger af dumbbells, eller du skal stifte bekendtskab med dem for første gang, så vil du opdage, at de kan være et rigtig godt supplement til din træning. Med dumbbells kan du bygge dig en stærk og solid krop, og hvis du godt kan lide at arbejde med frivægt på den måde, så vil du sikkert også kunne lide at bruge kettlebells – og dem kan du naturligvis også finde her i vores webshop.

Dumbbells til hjemmetræning

Køb dumbbells her fra siden og bliv stærk hjemme fra stuen. Det er en oplagt mulighed for at lave mobilitets-, stabilitets- og styrkeøvelser på de dage, hvor du ikke kan finde tid til et smut forbi fitnesscenteret. Mangler du desuden tøj, sko eller andet udstyr til din træning, så kan du finde et stort og varieret udvalg hos INTERSPORT. Uanset hvad du klikker hjem her fra siden, så kan du se frem til at modtage dine varer i løbet af 1-3 hverdage. Vi sender dine varer kvit og frit til en pakkeshop i nærheden af dig, og det er derfor både nemt, hurtigt og billigt at handle her hos os. Du har aldrig været tættere på at komme igang med din hjemme træning.