Goggles til skiferien

Er du vild med at stå på ski, så ved du også, hvor vigtigt det er med nogle gode goggles til skiferien. Faktisk er det mere eller mindre umuligt at stå på ski uden skibriller, især hvis du er dygtig på pisten og kan lide at have fart på. Goggles beskytter dit ansigt mod vind og kulde, og samtidig skåner det dine øjne for de skarpe UV-stråler, som du ofte bliver udsat for, hvis du står på ski sydpå. Når du kommer kørende i høj fart, er det vigtigt, at du har et perfekt udsyn ud over pisten og de andre skiløbere – både for din egen og alle andres skyld. Der kan nemlig hurtigt ske grimme ulykker, hvis du er uopmærksom eller overser en forhindring eller et andet menneske. Når solen står højt på himlen og bliver reflekteret i den kridhvide sne, så kan det være skadeligt for dit syn, og dermed er det vigtigt med nogle gode goggles. Især til børn er det i høj grad også vigtigt at beskytte både synet og ansigtet generelt. Derfor finder du her på siden et stort udvalg af goggles til børn. Uanset om du skal have dit barn med på skiferie for første gang, eller I som familie har været afsted mange gange, så sørg for at sikre de mest optimale betingelser for dig barn ved at købe lækkert skitøj som skibukser, skijakke, goggles og andet udstyr til turen.

Skibriller til voksne og børn

Er du glad for at stå på ski, så ved du også alt om, at skigoggles kan være helt afgørende for hele skioplevelsen. Uden skigoggles kan det i visse tilfælde blive mere eller mindre umuligt at stå på ski – især hvis du er rutineret og elsker at have fart på ned ad løjperne. Skigoggles både beskytter dit ansigt og dine øjne mod vind, kulde og sne, skåner øjnene mod solens farlige stråler, samt sikrer, at du har det bedst mulige udsyn. Og netop et godt udsyn er vigtigt for ikke kun oplevelsen, men også for din og dine medskiløberes sikkerhed. Der kan nemlig hurtigt ske dumme ulykker, hvis dit udsyn ikke er særlig godt, og det kan undgås med et par gode skigoggles. Desuden kan det være skadeligt for dine øjne, når solens lys bliver reflekteret i den kridhvide sne. Skigoggles er derfor nødvendige, hvad end du er mand, kvinde eller barn, og et par smarte af slagsen kan desuden bidrage til et cool look. Mangler du et par nye skigoggles til mænd, så find dem her på siden. Vi tilbyder et flot og varieret udvalg fra nogle af de skarpeste brands på markedet.

Sådan vælger du de rette skibriller

Måske er du i tvivl om, hvad forskellen på goggles og skibriller egentlig er? Mange vil mene, at det blot er to betegnelser for den samme ting, imens andre mener, at der er en lille forskel. Skibriller kan eventuelt beskrives som værende lig med solbriller – altså et par briller, der er designet til at skærme for solen, men som tillader lys og luft i at trænge ind rundt omkring glassene. Goggles slutter helt tæt omkring øjnene, og forhindrer dermed både sne og vind i at nå ind til øjnene. Dette er klart en fordel, når du skal stå på ski i fx en snestorm. Uden goggles vil det ellers være umuligt at sikre sig et optimalt udsyn. Sørg derfor for, at dit barn har de bedste betingelser for en god skioplevelse med de helt rette goggles. Her på siden kan du vælge imellem flere forskellige smarte modeller, der passer til både piger og drenge. Vi tilbyder mærker som Salomon, TECNOPRO og Firefly, og du finder goggles med klart eller farvet glas, farverige og justerbare elastikremme og med ventilationshuller, der sørger for en behagelig luftcirkulation.

Lad skigoggles være din bedste ven på løjpen

Der er ingen tvivl om, at det er svært at undvære skigoggles på skiferien. Her på siden finder du dem i mange forskellige designs, for eftersom det er så vigtig en del af ski-outfittet, så skal de vælges med omhu. Skigoggles findes i dag med forskelligfarvet glas og med diverse forskellige funktioner i selve glasset. Nogle glas er lavet med anti-dug-funktion, der er en slags vandafvisende funktion, der sørger for, at brillen ikke dugger til indvendigt og forhindrer dit udsyn. Har du undret dig over, hvorfor skigoggles findes med forskellige farver af glas? Det er faktisk ikke bare for sjov, at nogle glas er orange imens andre er gule eller blå. Valget af glas afhænger af, i hvilket lys, du mest står på ski. Gult eller orange glas er ideelt i områder med dårligt vejr, eller blot overskyet vejr. Til gengæld er mørkt glas optimalt i høj solskin, hvor det er vigtigt, at du ikke bliver blændet. Skal udstyret være helt i top, så invester i et par skigoggles med polarisering. Polariseret glas sørger for, at du kun ser de lysstråler, der kommer direkte fra solen. Det vil sige, at du ikke bliver generet af lys eller genskin fra fx overflader i sneen.

Skibriller til børne skiferien

Med et par gode goggles sikrer du, at dit barn både bliver beskyttet imod vind og vejr, men også har et godt udsyn på pisterne. Hos INTERSPORT er vi vilde med alle former for sport og fysisk aktivitet, og derfor kan du selvfølgelig finde alt det, du skal bruge til din skiferie her i vores webshop. Køb derfor også skibukser og skiundertøj til børn her. Vi sender dine varer afsted i løbet af 1-3 hverdage og altid kvit og frit. Glem ikke at melde dig ind i Club INTERSPORT, hvor du kan opnå massevis af fordele som fx invitationer til arrangementer og konkurrencer, samt modtage gode råd til din træning.

Find skigoggles til alle personer her

Hos INTERSPORT elsker vi sport, og det er alt lige fra skiløb til badminton og basketball. Ud over skigoggles kan du derfor også finde alverdens andet skiudstyr her hos os. Vi tilbyder både skisokker, skihandsker, skiundertøj og meget andet, der vil gøre tiden på pisterne til en god, sjov og behagelig oplevelse hver gang. Vi sørger altid for at tilbyde vores produkter fra nogle af de bedste mærker på markedet således, at du altid kan være sikker på at få fingrene i nogle gode kvalitetsprodukter. Køber du dine skigoggles her hos os, så sender vi dem til dig helt gratis, og du kan glæde dig til at modtage dem i løbet af kun 1-3 hverdage. Derudover ser vi selvfølgelig meget gerne, at du melder dig ind i Club INTERSPORT. Her vil du opnå en masse spændende fordele, og det koster ingenting at være medlem.