NIKE ZOOM + HVORFOR IKKE HURTIGERE?

Hurtig er relativt. Du har dine hurtige dage, dine lette dage, men også de dage, hvor du kæmper med at indhente din løbepartner. Derfor har vi skabt en hel familie af Nike Zoom sko, som hver især er lavet til at matche dine mange behov.

Nike Zoom sko

Retter vi fokus tilbage til 1995, kom der fra Nike’s side en helt ny teknologi som forandrede en række modesko og deres konstruktion. Nike Zoom blev født som den fjederligende fibre som var et alternativ til Nike Air Max teknologien. Nike Zoom er i dag anvendt i rigtig mange løbesko og er siden hen blevet optimeret til perfektion. En af de løbesko som gør brug af teknologien er Nike Pegasus familien. Den store teknologiske konstruktion ligger i det tryk som hvert skridt laver, kommer tilbage som energi i næste skridt. På den måde bliver ens løbegang hjulpet af selvsamme energi som bliver produceret. En anden måde at udnytte energitabet under løb på. Selve Nike Zoom sålen er laserskåret til kun at have det materiale som hjælper på løbet. Selve silhuetten er designet ’hurtigt’ som en lige sål som mindsker luftmodstanden og skærer igennem viden ved hvert afsæt. Der sker rigtig meget på Nike Zoom teknologien og den nyeste innovation er Nike ZoomX. Her er sålen gjort endnu lettere, endnu blødere og leverer endnu mere energi til hvert skridt. Nike ZoomX er også den teknologi som ligger i den helt splinter nye Nike Zoom VaporFly Elite som løberen Eliud Kipchoge slog ny marathonrekord i. Der er også en anden variant som er Nike Zoom Vaporfly 4% som eftersignende giver 4% mere energi end ved tidligere Nike løbesko.

Kæmpe Nike Zoom løbesko familie

Efter at Nike Zoom blev en succes i løbesko allerede tilbage i det 21 århundrede begyndte Nike at eksperimentere med forskellige typer løbesko som fik tilført denne teknologi. Det blev starten på en rejse af nye løbesko fra Nike. Heraf kollektionen Nike Air Zoom Pegasus som i dag er en af de mest efterspurgte løbesko fra Nike. I forlængelse ligger Nike Zoom Fly som sætter skarpt på den lette vægt og løbe fritid. Sidstnævnte er Nike Zoom Vaporfly som i dag er en af de mest efterspurgte Nike Zoom løbesko. I samme familiegruppe er der også Nike Zoom Structure samt Nike Zoom Vomero at finde, men også træningssko som Nike Zoom Train er at finde i familien. Nike Zoom har været med til at påvirke mange løbesko men også fitnesssko. Teknologien er langt fra udviklet færdigt og flere fritidssko fra Nike betyder at have denne teknologi indbygget. Balancen mellem et par fede sneakers og et par løbesko kommer tættere på virkeligheden. Det kan være du har forelsket dig i et par Nike Zoom sko og bare ønsker teknologien i dit næste par sko. Om det er fritidssko, løbesko eller træningssko gør intet. Her på siden kan du få dit ønske i opfyldelse eftersom vi har samlet alle Nike Zoom sko der tilbydes. Det er både ændre modeller som Nike Pegasus 31, 32, 33 samt 34, men også nyere modeller som den eftertragtede Nike Vaporfly 4%.

Bliv klædt på med Nike Zoom sko

Leder du efter et par Nike Zoom sko til løb, træning eller fritid finder du det her på siden. Alle vores Nike Zoom løbesko kommer til herre, damer og børn. Bliv inspireret med hele Zoom familien og den populære teknologi. Skal det være løbesko som Nike Zoom Fly, eller måske et par nye Nike Zoom Command eller et par Nike Zoom Pegasus Turbo? Der findes rigtig mange muligheder med Nike Zoom. Hvis du shopper hos INTERSPORT, tilbyder vi gratis forsendelse og levering indenfor 1-3 hverdage. Der skal selvfølgelig også være en tilfredshed for dine købe sko, så vi tilbyder 30 dages bytteret og 14 dages returret. Måske er Nike Zoom ikke lige det du søger, så har vi hundredvis af andre Nike produkter, både nye men også Nike tilbud du måske finder interessant. Ikke nok med vores webshop, så kan du også blive inspireret I din nærliggende INTERSPORT butik.