• Fri fragt og hurtig levering
  • Byt lokalt
  • Byt frem til den 23/1-2019

Tilmeld dig CLUB INTERSPORT her

Opnå gode fordele såsom nyheder før andre, invitationer til spændende arrangementer, konkurrencer og ikke mindst en attraktiv bonusordning. Det er helt gratis at blive meldt ind og det kræver ingen medlemskort.

Du kan melde dig ind i Club INTERSPORT her.

Du kan også melde dig ind i Club INTERSPORT i alle landets INTERSPORT- butikker. 

img name

Som ekstra julegave trækker vi lod om 2 x 4 billetter til VM i herrehåndbold blandt alle Club INTERSPORT-medlemmer. Bliv medlem af Club INTERSPORT her inden den 23. december 2018 og deltag i konkurrencen*!

Alle Club-medlemmer er automatisk med i lodtrækningen. Læs mere om generelle konkurrencebetingelser og vilkår her.

*Præmie A: 4 stk. Kategori A billetter til den 12. januar i Boxen i Herning. De 4 billetter gælder til alle 3 kampe på dagen.

*Præmie B: 4 stk. VIP billetter inkl. spisning i loungen den 13. januar i Royal Arena i København til alle 3 kampe på dagen.

Minimum en af deltagerne skal være fyldt 18 år. Vinderne findes ved lodtrækning mellem Club INTERSPORT-medlemmer den 23. december 2018 og offentliggøres umiddelbart derefter på intersport.dk og i et Club INTERSPORT nyhedsbrev. Værdi ca. 2.000,-. Billetterne er sponsoreret af hummel og INTERSPORT.

img name

New Balance og L.F.C. giver 2 personer chancen for at opleve den unikke stemning på Anfield i Liverpool i marts 2019. Gevinsten er 2 billetter til kampen inkl. flybilletter og 2 x overnatninger.

“Courtesy of New Balance, LFC’s Official Kit Supplier”

Bliv medlem af Club INTERSPORT her inden den 12. december 2018 og deltag i konkurrencen*!

Alle Club-medlemmer er automatisk med i lodtrækningen. Læs mere om generelle konkurrencebetingelser og vilkår her.

*Vinderen får 2 billetter til Premier League matchen mellem Liverpool FC og Tottenham på Anfield i marts 2019. Kampen foregår i England. Gevinsten er inkl. fly og 2 x hotelovernatninger. Forplejning, transport til og fra lufthavnen er ikke inkluderet. Minimum en af de rejsende skal være fyldt 18 år. Vinderen findes ved lodtrækning mellem Club INTERSPORT-medlemmer den 14. december 2018 og offentliggøres umiddelbart derefter på intersport.dk og i et Club INTERSPORT nyhedsbrev. Værdi ca. 12.000,-. Datoen for kampen kan risikere at blive flyttet pga. TV-rettigheder.